1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Prijatelji nakon raskida: Slavni...

Prijatelji nakon raskida: Slavni parovi kažu da je moguće

26. јун 2023.

| Ranka Bulatović
Veze dolaze i prolaze, ali prijateljstva mogu trajati zauvek. To dokazuju i sledeći zvezdani parovi

Prijatelji nakon raskida? Za većinu je to neprihvatljivo, ali postoje ljudi koji to mogu. Među njima su brojne slavne ličnosti. Jer, veze dolaze i prolaze, ali prijateljstva mogu trajati zauvek.

Prijatelji nakon raskida: Slavni parovi koji su ostali u dobrim odnosima nakon raskida

Jennifer Aniston i Brad Pitt

Pa, u slučaju Brad Pitta i Jennifer Aniston, o neposrednom prijateljstvu posle raskida nije bilo reči… Bivši par iz snova raskinuo je 2005. godine, a naredne godine su bile prilično uzbudljive za oboje. Brad Pitt se odmah zbližio sa Angelina Jolie i počeli su da stvaraju porodicu, dok je ceo svet žalio Jennifer Aniston. Na sreću, Jennifer je kasnije pronašla sreću sa Justin Theroux.

Ali kao da je sudbina htela, godinu dana nakon što je Angelina podnela zahtev za razvod, Justin i Jennifer su raskinuli. Tada je pola sveta s nestrpljenjem pratilo da li će se Brad Pitt i Jennifer Aniston ponovo spojiti… Umesto ljubavi, izabrali su prijateljstvo. Poslednjih godina između bivših partnera razvila se zavidno dobro prijatljstvo.

Taylor Swift i Joe Jonas

Raskid Taylor Swift i Joe Jonas 2008. uopšte nije protekao mirno. Dve zvezde  mesecima su slale poruke jedna drugoj i utkale svoju prekinutu vezu u nekoliko svojih pesama. Međutim, u maju 2019, Taylor se javno izvinila Jonasu što je devet godina ranije tako detinjasto podnela njihov raskid. „Imala sam 18 godina. Sada se smejemo tome, ali sam tada otišla predaleko“, izjavila je Taylor. Mesec dana kasnije, Joe je odgovorio na ovo izvinjenje i rekao sledeće: „Sada smo dobri prijatelji, i to je u redu.“ Inače, Taylor je čak poslala Joeu poklon kada je dobio kćerkicu sa Sophie Turner.

Kourtney Kardashian i Scott Disick

Kourtney Kardashian i Scott Disick bili su bili zajedno dugi niz godina dok su odgajali svoje troje dece, a onda su iznenada objavili da njihova veza od sada nije ništa drugo do prijateljstvo. I oni zaista jesu prijatelji. Od od tada redovno zajedno odlaze na odmor, a svoju ljubav jedno drugom hrabro pokazuju na društvenim mrežama. Kourtney je 2019. govorila o Scott ovako: „Ne znam tačno šta podrazumevamo pod srodnom dušom, ali Scott i ja ćemo definitivno biti deo života jedno drugog zauvek. U izvesnom smislu, mi smo i srodne duše.“

Kourtney Kardashian i Scott Disick

Prijatelji nakon raskida: Kendall Jenner i Harry

Styles

Za Kendall Jenner i Harry Stylesse prvi put se pričalo da se zabavljaju 2013. godine nakon što su nekoliko puta viđeni, a zatim su izlazili neko vreme između 2015. i 2016. godine. Čak su i Novu godinu proveli zajedno na privatnoj jahti. To nije bila laka veza, ali su uspeli da održe dobar odnos čak i nakon raskida. Zajednički prijatelj je ranije rekao o njima: „Harry i Kendall su veoma dobri prijatelji i oduvek su bili. Ne provode mnogo vremena zajedno, ali kada provode, uvek se odlično zabavljaju.“

 

Izvor slike: Chris Weeks, Emma McIntyre/Getty Images Entertainment