1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Poznati sa kućnim ljubimcima:...

Poznati sa kućnim ljubimcima: Zvezde koje uživaju u društvu svojih mezimaca

14. април 2023.

| Snežana Vranić
Veliki broj poznatih ličnosti rado javno pokazuje ljubav prema životinjama.

Veliki broj ljudi poseduje kućne ljubimce. Najčešće su to psi ili mačke, ali mnogi se odlučuju i za egzotične životinje poput papagaja, zmija, paukova i slično. Evo koji poznati sa kućnim ljubimcima rado dele zajedničke trenutke.

Poznati sa kućnim ljubimcima: Zvezde koje vole životinje

 

Porodica Đoković i pudlica Pierre

Porodica Đoković ima preslatkom ljubimca pudlu Pierra. Pas je mezimac cele porodice, a ljubav prema ovom ljubimcu ide toliko da Pierre ima i svoj Twitter nalog koji ima 1670 pratilaca.  To čini ovog psa još zanimljivijim, iako je svakako neodoljiv mali gospodin.

Isidora Simijonović i Dante

Glumica često na Instagram profilu deli slike sa svojim ljubimcem Danteom. Čini se da Isidora uživa u društvu crno-belog psa i rado ga vodi u šetnje i provodi vreme sa njim. Iako često postavlja slike sa njim, ponekad je on jedina zvezda Instagram posta. Preslatki pas je svakako osvojio srca svih fanova.

Marija Šerifović i Zek i Hak

Marija Šerifović je poznata po ljubavi prema životinjama. Internet je brujao kada je uginuo njen pas Robi za kog je pevačica bila jako vezana. Međutim, za prošli Uskrs pevačica je ugostila novog člana u porodicu zeca Zeka. Možda će se ove godine odlučiti za još jednog ušatog prijatelja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

Osim zeca, Marija je nabavila još jednog psa Haka čije slike i snimke rado postavlja na Instagram. Buldog je strašno simpatičan i istog sekunda prirasta za srce.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

Veliki broj poznatih ličnosti iako možda nemaju svoje kućne ljubimce, vrlo rado dele slike pri susretu sa nekom milom životinjom. Da li ste vi razmislili o tome da prisvojite jednog preslatkog vernog prijatelja?

Izvor slike: Antonio Ahel/ATAImages

Nastavite da čitate