1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Nevena Božović ima novi...

Nevena Božović ima novi hit: Retro zvuk nas vraća u davna vremena!

26. мај 2023.

| Jovana Jevtić
Nevena Božović je publici predstavila novu pesmu punu retro elemenata, a koja se pamti već na prvo slušanje!

Nevena Božović ima novu pesmu koju je premijerno predstavila 25. maja. Pesma se zove Ogledalo, a retro zvuk pesme neodoljivo nas podseća na sint-pop koji je vladao osamdesetih godina prošlog veka.

Nevena svojim neobičnim i fenomenalnim glasom već godinama oduševljava publiku, a tekst pesme je vrlo emotivan i zavodljiv.

Osim same pesme, spot je takođe privukao veliku pažnju. Retro stil srećemo i u njemu, a Nevenina jednostavnost i ženstvenost još jednom dolaze u prvi plan. Njeni fenomenalni autfiti koji se u spotu smenjuju prikazuju kako vrlo moderne, tako i neke starije modne trendove, poput resa na čizmama i šešira koji su se nosili osamdesetih godina prošlog veka.

Posebno oduševljava hipi autfit koji uključuje mnogo resa koji je upotpunila njena duga talasasta plava kosa i umerena šminka.

Nevena Božović je još jednom pokazala da kada je u pitanju muzika, za nju ne postoje prepreke i da se podjednako dobro snalazi u svim žanrovima.

Pevačica je do kraja godine najavila još sličnih ostvarenja, a verovatno i album.

Ova pesma će sigurno postati veliki hit, kao i mnoge njene pesme do sada. Ukoliko ste ljubitelj retro zvuka i Neveninog zanosnog glasa, sigurno ćete se zaljubiti u ovu neodoljivu pesmu.

Pesmu potpisuju Boris Krstajić i Vladimir Danilović, a dostupna je na svim digitalnim platformama.

Kako se vama dopada najnovija pesma Nevene Božović?

Izvor slike: Antonio Ahel/ATAImages

Nastavite da čitate