1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Neobični stajling Jelene Gavrilović...

Neobični stajling Jelene Gavrilović koji morate da vidite

16. јун 2023.

| Snežana Vranić
Da li vam se dopada ovakav stil?

Pevačica je nastupila na Jadranskom festivalu igre u Budvi. Stajling Jelene Gavrilović je savršeno upotpunio energičan nastup.

Kožni stajling Jelene Gavrilović

Pevačica je na svom Instagram profilu podelila fotografije i kratak video sa nastupa na Jadranskom festivalu igre u Budvi. Na fotografijama se vidi veoma neobičan stajling koji je ocrtao pevačicin karakter. Naime, u pitanju je lakovana kožna suknja sa rajsferšlusom koji je stvarao prorez. Suknja je imala visok struk i spuštala se do ispod kolena. Uz to je Jelena obukla crni top i debelu crnu kožnu lakovanu jaknu sa nitnama koje je u potpunosti u rokerskom stilu.

Međutim, crna nije bila jedina boja u ovom izdanju. Jakna je imala crvenu postavu koja se slagala sa Jeleninim karminom i noktima. Ona je uz ovakav modni odabir obula i crne sandale sa providnim materijalom.

Jelenin nastup je bio u sklopu večeri posvećenoj filmskoj muzici i Jelena je za tu priliku otpevala pesmu „Svečane bele košulje“ iz filma „Crni bombarder“ koju je u filmu pevala Anica Dobra. Njen energičan nastup je oduševio fanove.

Stajling Jelene Gavrilović: Neobično je njen stil

Pevačica često bira haljine sa posebnim akcentima koji oduševljavaju fanove, ali deluje da je crna boja njen čest odabir. Jedna od njenih nezaboravnih kombinacija je bio i modni odabir za otvaranje Beogradskog festivala, kada je na crvenu šljokičastu haljinu obukla dugački crveno-crni kaput koji je svima privukao pažnju. Rukavi su bili prosečeni, a crvene „fleke“ na kaputu su se presijavale i mamile pogled.

Ovakvi modni odabiri se savršeno slaže sa pevačicin karakterom i njoj savršeno pristaju.  A da li biste se vi usudili da isprobate ovakve kombinacije?

Izvor slike: Marija Mladjen/ATAImages

Nastavite da čitate