1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Lepota sa svrhom: Naomi...

Lepota sa svrhom: Naomi Mendez na digitalnoj naslovnici Marie Claire

30. мај 2024.

| Miljana Momirović
Iznad lepote.

Poznata po tome što je Miss Universe Paragvaja 2023. godine, Naomi Mendez je više od lepog lica i karijere manekenke.

Prevazivši brojne izazove, lice Marie Claire digitalne naslovnice danas osnažuje žene širom sveta, a posebno na Bliskom Istoku.

Naomi Mendez – iznad lepote

Naomi Mendez ima jedinstveni cilj: ona snažno promoviše brigu o sebi kroz transformativnu moć sporta i fitnesa. Upravo se njen biciklistički centar Storm Cycling rodio iz želje da poveže fizičko i mentalno zdravlje koje inspiriše žene da ostvare svoje snove bez ograničenja.

„Žene iz Emirata su među najvelikodušnijim i najsnažnijim osobama koje sam srela. Oni donose živu energiju na moje časove biciklizma, a njihova snaga i pozitivnost me inspirišu svaki dan“, kaže Naomi.

Manekenka i preduzetnica napominje da je lako upasti u zamku društvenih mreža koje stvaraju ogroman pritisak da budete savršeni. Slaže se da treba potražiti inspiraciju, međutim tvrdi da moramo istovremeno ceniti i biti zahvalni za ono što imamo.

Storm Cycling

Za mene je Storm Cycling izvor radosti i ispunjenja. Ne radi se samo o fizičkoj spremnosti, već́ i o negovanju mentalnog zdravlja i izgradnji zajednice podrške“, rekla je Naomi Mendez.

Prava suština Storm Cycling-a leži u timu koji na prvom mestu razumeju važnost pojavljivanja sa energijom i posvećenost, bez obzira na to kako se lično osećaju. Ova posvećenost proizilazi iz shvatanja da svaki čas biciklizma može imati dubok uticaj na nečiji život. 

Ostajući aktivni, ne samo da poboljšavamo svoje fizičko zdravlje, već i naše mentalno i emocionalno zdravlje. Postajemo prisutniji, utemeljeniji i sposobniji da se nosimo sa životnim usponima i padovima“, kaže ona.

Bavljenje fizičkom aktivnošću omogućava da se povežete sa onim što je zaista važno i dovodi vas u sadašnji trenutak, a Naomi Mendez i njen tim to i te kako dobro znaju. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marie Claire Srbija (@marieclaire.rs)

Za Marie Claire žene poručuje: Bez obzira šta se dešava u životu, zapamtite da nastavite da idete napred. 

Izvor slike: @mariahjelenak

Nastavite da čitate