1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Naomi Campbell je zvezda...

Naomi Campbell je zvezda Versace revije u pedeset drugoj godini

10. март 2023.

| Jovana Jevtić
U četvrtak, 9. marta održana je Versace revija u Los Anđelesu gde je još jednom u svojoj veoma dugoj manekenskoj karijeri zablistala Naomi Campbell.

Na modnoj reviji održanoj u četvrtak, 9. marta, modnu kuću Versaće u Los Anđelesu između ostalog predstavljala je i dugogodišnja manekenka Naomi Campbell. Njena karijera traje već skoro pet decenija, a obožavaju je mnogi modni dizajneri koji je redovno biraju kao modela za svoje revije.

Naomi Campbell je zvezda Versace revije

Ovoga puta Naomi se pojavila na Versace modnoj pisti gde je nosila crnu dugu haljinu. Pridružile su joj se i mlađe koleginice, poput Gigi Hadid, Kendal Jenner i Emili Ratajkowski. Ovoj reviji prisustvovala je i četrdesetdvogodišnja Mariacarla Boscono čija karijera je počela početkom milenijuma.

Osim poznatih dama koje su šetale modnom pistom, Versace reviji u Los Anđelesu prisustvovale su i druge poznate ličnosti poput Miley Cyrus, Paris Hilton, Dua Lipe, Cher, Pamele Anderson i Lily James.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by gossipandbeauty (@gossipsandbeauty)

Naomi je prošle godine postala majka, a za magazin People rekla je da se oseća vrlo zadovoljno i da je pred njom još mnogo stvari koje želi da postigne, iako je već sada vrlo srećna u svom životu.

Izvor slike: Arturo Holmes / Staff / Getty Images Entertainment

Nastavite da čitate