1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Milica Milša smršala 15...

Milica Milša smršala 15 kilograma, a evo i kako je to uspela

02. јун 2023.

| Snežana Vranić
Milica Milša je nedavno ponosno pokazala svoju figuru

Milica Milša je vidno smršala na oduševljenje svih. Kako je razlika primetna, svi se interesuju za njen recept za uspeh.

Milica Milša izgubila veliki broj kilograma

Dijeta Milice Milše je urodila plodom što su primetili i njene kolege i fanovi i izdašno su hvalili njen izgled na nedavnom događaju. Milica je miljenica naše scene, pa nije ni čudo da su joj fanovi i kolege velika podrška na ovom putu. Iako se Milica zahvalila upućenim komplimentima sa konstatacijom da tu ima još posla. Ipak, jasno je da ona i sad odlično izgleda. Malo je reći da se razlika veoma vidi, a evo i fotografija pre i posle.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Milša (@milicamilsaisakovic)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Milša (@milicamilsaisakovic)

Milica Milša se služila sledećim metodama

Glumica je izgubila veliki broj kilograma u kratkom roku. Njena dijeta i redukovana ishrana su zaista urodili plodom, ali veliki uticaj na njeno gubljenje kilograma ima i to što se glumica vratila treningu. Tačnije, Milica ide redovno na plivanje koje blegodetno deluje i na hrskavicu u kolenu koju leči već jako dugo. Glumica je nedavno proslavila i 55. rođendan što se ne bi reklo po njenom mladalačkom izgledu. Nama ostaje samo da se ugledamo na pozitivan i vedar duh ove glumice i pozajmimo malo borbenog duha u ratu protiv kilograma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Milša (@milicamilsaisakovic)

Njena upornost i istrajnost su dokazani, a s obzirom da smatra da treba još da poradi na svom izgledu, moguće je da će nas ubrzo iznenaditi sa ponovnim gubitkom kilograma i još vitkijom figurom. Osim toga, nadamo se da će ubrzo podeliti i režim ishrane kojim se vodi jer je definitivno veoma efikasan.

Izvor slike: Antonio Ahel/ATAImages