1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Letnji modni dodatak Sare...

Letnji modni dodatak Sare Jo je oduševio fanove

14. јун 2023.

| Snežana Vranić
Pevačica uživa na morskoj obali, a ovom objavom je oduševila sve!

Letnji modni dodatak Sare Jo je nešto što bismo svi želeli da imamo. Pevačica već neko vreme postavlja storije sa njenog putovanja na more u Crnoj Gori, a ovaj šešir je svima privukao pažnju.

Modni dodatak Sare Jo: Pleteni šešir u neobičnim razmerama

Sara Jo je na svom profilu objavila fotografiju sa crno-belim pletenim šeširom koji je velikih razmera, pa pomalo liči koji je sigurno štiti od sunčevih zraka. Uz ovaj šešir koji je na krajevima iskrzan, pevačica je imala i takvu suknju kojoj se na slici nazire struk. Sara je uz ovakav zanimljivi autfit ukombinovala beli gornji deo kupaćeg kostima i bronzane karike. Šminka je bila u potpunosti svedena na minimum, a neko od fanova se i zapitao da li je u pitanju JLO ili naša Sara Jo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

Modni dodatak Sare Jo: Neobični aufiti su u

njenom stilu

Ovaj romantični dodatak nije jedini koji je neobičan, a veličanstven u Sarinim modnim kombinacijama. Ona nas često iznenadi modnim kombinacijama na kojima joj svi zavidimo, a koji njoj pristaju savršeno. Jedan od  zanimljivih autfita je svakako bio crni bodi sa zlatnim kopčama i čizmama u istom stilu. Zanimljivo je da je Sara ispod ovog bodija imala providni korset sa pojačanom delom u bikini zoni i u predlu grudi koji je imao zlatne tufne. Na ceo autfit, Sara je ogrnula ogrtač sa crvenom postavom i velikom kragnom koji je ceo aufit učinio sasvim neobičnim.

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

Odmah ubrzo, Sara se poigrala sa srebrno crnom kombinacijom u korsetu sa srebrnim lancima i neobičnim grudnjakom. Na crne rukavice Sara je stavila glomazne srebrne narukvice i na taj način ih istakla.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

Željno iščekujemo sledeći  pevačicin letnji autfit koji ćemo poželeti da iskopiramo.

Izvor slike: Antonio Ahel/ATAImages

Nastavite da čitate