1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Letnje haljine u boho...

Letnje haljine u boho stilu kakve nose srpske zvezde: I vi ćete ih poželeti

12. јул 2023.

| Snežana Vranić
Ove romantične letnje haljine su idealne za vrele dane.

Leto sa sobom nosi visoke temperature i potrebe za laganom odećom. Upravo iz ovih razloga su letnje haljine u boho stilu pravo osveženje. A evo kakve haljine biraju naše poznate dame.

Letnje haljine u boho stilu: Ana Ivanović

Ana Ivanović je pre nekoliko dana oduševila javnost fotografijom na Instagramu u boho letnjoj haljini. Haljina je idealna za letnje vreline, a zanimljiv dizajn je svima zapao za oko. Naime, haljina ima povezane tanke bretele, sličan materijal koji je poslužio kao kaiš, a iznad kolena ka dole počinju da padaju zanimljive rese. Osim toga, haljina ima i zanimljive apstraktne motive. Ona je uz to uparila i torbu u sličnoj krem nijansi i bele otvorene sandale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Marija Veljković

Marija Veljković uživa na moru u Grčkoj već nekoliko dana, a za to vreme fanove oduševljava duhovitim snimcima i zanimljivim fotografijama. Međutim, njena haljina za plažu je komad garderobe na kom joj svi zavidimo. Naime, zlatna haljina se proteže do ispod kolena sa dubokim prorezom. Haljina ima zanimljive motive, a njena prozirnost je ono što je čini laganom i idealnom za letnje dane. Marija je pored fotografije, objavila i duhovit video u istoj haljini, kako zaista izgleda njen odmor. Zanimljiv detalj su svakako i sunčane naočare sa staklima u obliku srca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Veljkovic (@mare.veljkovic)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Veljkovic (@mare.veljkovic)

Letnje haljine u boho stilu: Kristina Radenković

Kristina Radenković je uživala u prirodi Fruške Gore i za tu priliku je obukla bajkovitu belu haljinu sa vezenim detaljima. Blago proziran materijal omogućava telu da diše, a uz to izgleda fantastično. Voditeljka je uz ovu simpatičnu haljinu nosila i simpatičan šešir. U skladu s prirodom, Kristina je bez šminke, a u društvu dva preslatka mališana.

Ako ste ljubitelj ovakvog stila, onda evo inspiracije za savršene letnje haljine za svaku priliku.

Izvor slike: M.M./ATAImages, Amir Hamzagic/ATAImages,

Nastavite da čitate