1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Kako je verenica čestitala...

Kako je verenica čestitala Kristen Stjuart Dan zaljubljenih?

15. фебруар 2024.

| Miljana Momirović
Njihova ljubavna priča počela je još 2010. godine ali nije sve išlo po planu.

Holivudska glumica Kristen Stjuart nema društvene mreže ali to ne sprečava njenu verenicu da joj svake godine čestita Dan zaljubljenih.

Kako je verenica čestitala Kristen Stjuart Dan zaljubljenih?

Dilan Mejer je u sredu na Instagramu podelila četiri fotografije sebe i Kristen Stjuart. Na seriji fotografija mogu se videti njihove zajedničke fotografije, kao i kako glumica, koja je nominovana za Oskara, drži mačku u naručju.

„Srećan Dan zaljubljenih mojoj simpatiji broj 1, najzgodnijoj mami mačke“, napisala je Majer u opisu svoje Instagram objave. „Tako sam zaljubljena u tebe“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dylan Meyer (@spillzdylz)

Ljubavna priča: Kristen Stjuart i Dilan Mejer

Stjuart i Mejer su se prvi put srele na na snimanju filma još 2010-ih. Prošla je skoro decenija, kada je par prvi put fotografisan u avgustu 2019. godine kako se ljube. Kasnije su i ozvaničile svoju ljubavnu vezu u oktobru 2019. godine kada je Mejer podelila fotografije na Instagram na kojima se ljubi sa glumicom. Od taada, njihova ljubav je sve jača, a u novembru 2021. godine su objavile da su se verile.

Iako Kristen Stjuart nema društvene mreže, njena verenica Dilan Mejer ne propušta priliku da joj čestita rođendan i Dan zaljubljenih svake godine.

 

Izvor slike: Emma McIntyre / Staff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate