1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Klasične ili blistave tufnice:...

Klasične ili blistave tufnice: Koji stil vam se više dopada?

19. јун 2023.

| Snežana Vranić
Od sada i tufnice imaju nekoliko stilova.

Tufnice su dezen koje smo sve zavolele kad smo bile male zahvaljujući legendarnoj Mini Maus. Ipak,  poznate dame vole da eksperimentišu sa ovim dezenom. Šta se vama više dopada: Klasične ili blistave tufnice?

Klasične ili blistave tufnice: Aleksandra Radović

Pevačica Aleksandra Radović se na dodeli nagrada Naxi radija pojavila u zavidnoj haljini. Naime, haljina je imala širok dekolte sa dugim rukavima i naramenicama koje mogu da budu na ramenima i da se spuste. Međutim, ono što je izdvojilo ovu haljinu jesu tufnice, ali u obliku cirkona. Cela haljina je na sebi imala bele cirkone koje su dali vizuelni efekat tufnica na crnoj haljini. Pevačica je haljinu ukombinovala sa crnim lakovanim sandalama koje imaju špic.

Nataša Bekvalac

Još jedna pevačica koja je isprobala sličan metod, jeste Nataša Bekvalac. Međutim, Nataša je otišla korak dalje. Ona se odlučila za cirkone poput tufnica, ali na providnom materijalu. U pitanju je providno crna haljina ispod koje se nazirao donji veš, a cirkoni su učinili da pevačica blista. Duga haljina do poda zaista je oduševila fanove.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Klasične ili blistave tufnice: Tamara Dragičević

Ipak, neke zvezde vole ovaj dezen da nose na klasičan način. Jedna od njih je i glumica Tamara Dragičević koja se odlučila za ležernu belu haljinu sa crnim tufnicama i zanimljivim izrezom na dekolteu. Naime, haljina je kod vrata vezana u mašnu čineći ovaj Tamarin autfit još zanimljivijm.

Iva Lorens

Činjenicu da i mlađe generacije vole tufnice, dokazala je Iva Lorens. Pevačica je odabrala belu haljinu sa jednim otvorenim ramenom i crvenim tufnicama. Ova haljina se savršeno uklopila sa bojom Ivine kose, a dokazuje da su tufnice uvek u mofi, bile one klasične ili u malo drugačijem izdanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IVA LORENS (@ivalorens)

Koji stil se vama više dopada? Jeste li za klasične tufnice ili ste ljubitelji modernih blistavih tačkica?

Izvor slike: Antonio Ahel/ATAImages, Marija Mladjen/ATAImages

Nastavite da čitate