1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Jelisaveta Orašanin u provokativnom...

Jelisaveta Orašanin u provokativnom topu: Glumica postavlja novi trend

28. јун 2023.

| Snežana Vranić
Šta vi kažete za ovakve modne odabire?

Jelisaveta Orašanin u provokativnom topu oduševila fanove. Naime, glumica je odlučila da letnjim topovima postavi novi trend. Evo o čemu je reč.

Jelisaveta Orašanin u provokativnom topu

Glumica je objavila na Instagramu fotografiju i veoma neobičnom provokativnom izdanju. Naime, u pitanju je sivi top koji je na sredini stomaka i dekoltea povezan samo sa tri niti. Top se u potpunosti slaže sa torbicom koja je u istim bojama. Uz ovakav top, Jelisaveta je obukla i klasične svetle farmerke sa dubokim strukom. Ovakav stajling je oduševio fanove.

Jelisaveta Orašanin u provokativnom topu:

Zanimljiv modni izbor glumice

Iako je ovo komad garderobe koji je svakako izazvao pažnju javnosti, glumica je ovih dana nosila i još jedan gornji deo garderobe zanimljivog kroja. Naime, reč je o o košulji koji bi mogao proći i kao top da nema dugih rukava. Košulja je zakopčana sa dva dugmeta na sredini, a dizajn bež-žute košulje se sastoji iz vezanih čvorova. Ovaj komad garderobe sa dubljim dekolteom je takođe provokativan otkrivajući skoro ceo stomak.

Međutim, Jelisaveti ovo nije prvi put da se pojavljuje u provokativnom izdanju. Pre nekoliko nedelja, glumica je nosila beli bolero nalik košulji ispod kog je virio grudnjak, a uz to je obukla zelenu kožnu mini suknju. Glumica se u ovakvim modnim kombinacijama oseća prijatno, a samopouzdanje blista iz nje. Naravno, neosporno je da ima i razloga za to.

Glumica svakako može da se pohvali sa izvajanom figurom, tako da nije ni čudo da joj ovakvi otkrivajući komadi garderobe stoje savršeno. Koji se vama najviše dopada?

Izvor slike: Antonio Ahel/ATAImages

Nastavite da čitate