1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Novak Đoković ispunio Jeleninu...

Novak Đoković ispunio Jeleninu želju: Evo šta joj je poklonio za rođendan

26. јун 2023.

| Snežana Vranić
Porodica Đoković je bila u fokusu javnosti zbog Novakove titule, a sada su odlučili da se odmore.

Javnost se još nije odmorila od proslave Novakove 23. Grand Slam titule, ali su zato Jelena i Novak Đoković na odmoru i to na egzotičnom mestu.

Jelena i Novak Đoković na odmoru: Ispunjena rođendanska želja

Naime, Jelena Đoković je na svom Instagram profilu objavila snimak nje i njenog supruga na kom je sumirana zanimljiva avantura. Par je otišao u Portugal na Azorska ostrva. Jeleni je bio 37. rođendan 17. juna, a evo kako su ga zajedno proslavili. Ona je 18. juna postavila dve fotografije sa odmora.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Jelena i Novak Đoković na odmoru: Mini

razglednica puna avanture

Jelena je danas obradovala fanove snimkom na kome se vidi kako su proveli proteklih nekoliko dana. Uz snimak ide pesma Peggy Gou (Pegi Gu): „(It Goes Like) Nanana“, a u opisu je Jelena stavila: „Trepneš i život ide…na na na na 🎉. Ovo je bila moja rođendanska želja. Azorska šetnja sa mojim vitezom i delfinima.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Snimak počinje njihovim polaskom sa aerodroma, a potom možemo videti čudesnu maglovitu prirodu ovog bajkovitog mesta, ali i pešačenje ovog popularnog para. Osim toga, Jelena i Novak su uz smeh pravili selfi i pešačili putevima ovog ostrva.Ipak, osim predivnih dana, par je imao i dane kada su kisnuli, ali ih to nije sprečilo da istražuju ova ostrva. Putovanje je svakako obeležilo i druženje sa delfinima.

Nije tajna da je par uživao u blagodetima prirode, kao ni to da su ovakav odmor zaista zaslužili. Dakle, ukoliko vam fali inspiracija za putovanje, ova mini razglednica vam može pomoći da se odlučite.

 

Izvor slike: Antonio Ahel/ATAImages

Nastavite da čitate