1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Ekstravagantne kombinacije Elle Dvornik:...

Ekstravagantne kombinacije Elle Dvornik: Da li biste i vi ovo obukli?

08. јун 2023.

| Snežana Vranić
Influenserka je veoma kreativna u svojim modnim odabirima.

Kombinacije Elle Dvornik su često nesvakidašnje i to je, između ostalog, ono što je čini veoma popularnom. Evo kakvom modom ona oduševljava fanove

Modne kombinacije Elle Dvornik

Ćerka poznatog pevača Dine Dvornika i jedna od najpopularnijih influenserki Ella Dvornik oduševaljava svojim modnim kombinacijama koje često umeju da budu veoma neobične.

Kombinacije Elle Dvornik

Zebrasti print na Ellin način

Ukoliko volite animal print, ova kombinacija će vas oduševiti. Ella se odlučila za dugi tamno smeđi mantil koji bi sigurno bio glavni komad garderobe koji bi privlačio pažnju. Međutim, Ella je obukla zebraste najlonke, a od istog materijala i dezena su bile i rukavice. Pažnju su privukle i crne lakovane štikle, ali i srebrna ogrlica. Ella je izgled upotpunila smeđim mejkapom i skupljenom plavom kosom. Uz fotografiju, ona je napisala duhovit opis: „Treba netko nesto iz ducana? Idem samo skoknut po kruh 👻“

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Kombinacije Elle Dvornik: Haljina sa maskom

Ella se pojavila na zagrebačkom gala događaju u veoma neobičnoj haljini. Osim što prednji deo haljine ima samo jedan prorez umesto dekoltea i što je neobično samo po sebi. Ova haljina ima i rol kragnu koju je Ella prebacila preko usta poput maske. Sa druge strane, leđa su skoro u potpunosti otvorena sa veoma niskim izrezom do zadnjice. Biserno prljavo roze haljina je svakako ostavila utisak na sve prisutne.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Sunđer za tuširanje

Da! Upravo ga je i ona ovako opisala. Ovaj stajling je definitivno inspirisan sunđerom za tuširanje na šta podseća njen gornji deo modnog odabira. Njega je ukombinovala sa zelenom suknjom koja po sebi ima otiske iste nijanse koje je i gornji deo. Izgled je upotpunila plavim sunčanim naočarima i narandžastim štiklama. Iako je ovo neobična kombinacija, Elli ona savršeno pristaje.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Ovo su samo neke od njenih modnih ekstravagancija, ali Ella nas uvek iznenađuje kreativnim idejama. Šta kažete za ovakav stajling, da li biste se usudili da ga isprobate?

Izvor slike: Antonio Ahel/ATAImages

Nastavite da čitate