1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Potvrđeno da Ariana Grande...

Potvrđeno da Ariana Grande ima aferu sa oženjenim muškarcem

24. јул 2023.

| Miljana Momirović
"Ovo nije budućnost koju sam imala na umu", rekla je njegova supruga.

Ne samo da se Ariana Grande razvodi nakon dve godine braka, već je i bila u vezi sa nekim drugim. U pitanju je Ethan Slater koji je takođe VEOMA oženjen.

Potvrđeno da Ariana Grande ima aferu sa oženjenim muškarcem

Nakon što je objavljena vest da su se Ariana Grande i agent za luskuzne nekretnine Dalton Gomez razišli pre nekoliko meseci, odjeknula je informacija da je bila u vezi, sasvim slučajno, sa Ethan Slater-om.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

Potvrđeno je da, iako su Slater i njegova surpuga Lilly Jay dobili prvog dečaka ranije ove godine, oni više nisu zajedno.

Slater i Jay su bili zajedno od 2012. i, prema Entertainment Tonight, Jay je razumljivo „razorena“ zbog cele situacije. Izvor blizak njoj rekao je da „ovo nije budućnost koju je imala na umu“.

„Ona daje sve od sebe da stane na noge“, rekao je izvor. „Neverovatno je pametna i preduzimljiva“, dodajući „zaista je najbolja majka“.

Upravo prošlog novembra, Slater je na Instagramu iskazao ljubav svojoj ženi, napisavši „Moj najbolji prijatelj. 4 godine u braku, 10 godina zajedno. A ovo je najbolja (i najbizarnija*) godina do sada.”

Ono što je posebno zanimljivo jeste da je Ariana Grande lajkovala ovu fotografiju. Ipak, njegov Instagram je sada privatan, a bio je javan sve dok se nisu pojavile vesti o njegovoj romansi.

Što se tiče Ariane Grande i njenog supruga, izvor je potvrdio da njih dvoje „na kraju jednostavno nisu bili u skladu“. Ostaje nejasno kada su Grande i Slater započeli svoju romansu, ali izvor je rekao: „Ariana i Ethan su nedavno počeli da se zabavljaju. Imaju mnogo toga zajedničkog i mnogo se zabavljaju.”

Izvor dodaje — odgovarajući na pitanje na koje svi misle — „Nisu počeli da se zabavljaju sve dok oboje nisu raskinuli sa svojim bračnim partnerima.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

Izvor slike: Mike Coppola / Staff/GettyImagesEntertainment, Jamie McCarthy / Staff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate