1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Anđelka Prpić donela na...

Anđelka Prpić donela na svet devojčicu Čarnu

29. мај 2023.

| Snežana Vranić
Anđelka Prpić porodila se danas u Beogradu.

Anđelka Prpić se porodila i donela na svet devojčicu Čarnu. Porođaj je prošao u najboljem redu i glumica i njen partner Marko Žugić postali su bogatiji za još jednog člana porodice.

Anđelka Prpić po drugi put postala majka

Anđelki Prpić je ovo drugo dete pošto iz prvog braka ima sinu Jakšu, dok je njenom partneru ovo prvo dete. Anđelka je rado delila sa obožavaocima trenutke iz njene trudnoće, pa su fanovi mogli da vide kako su tekle pripreme za porođaj. Čak je u jednom momentu, glumica dopustila i da fanovi nagađaju koji je pol bebe što se veoma dopalo fanovima i veliki broj njih se oglasio. Ipak, ono što je najviše primetno jeste da fanovi i javnost dele sreću zbog ovog lepog događaja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

Anđelka Prpić i Marko Žugić su odabrali ime Čarna

Ponosni roditelji su odabrali predivno ime za svoju ćerku. Interesantna je činjenica da je glumica u seriji „Žene sa Dedinja“ nosila isto ime igrajući lik Čarne Malbaš. To je uloga koja je proslavila lepu glumicu, ona je više puta istakla da joj je ta uloga veoma značajna i da joj je promenila život.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

Međutim, ima Čarna se povezuje sa dva značenja. Prvo označava čarobnu, onu koja očarava. Drugo značenje imena se odnosi na pridev „crno“ označavajući bebu rođenu sa crnom gustom kosom. Ipak, da li je uloga bila razlog davanja ovog imena ili nešto drugo, za sada će ostati tajna.

Roditelji se još uvek nisu javno oglasili povodom radosne vesti. U svakom slučaju, čestitamo roditeljima i nadamo se brzom oporavku glumice i novim glumačkim ostvarenjima u kojima ćemo uživati.

Izvor slike: Antonio Ahel/ATAImages

Nastavite da čitate