1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. 90te su u modi:...

90te su u modi: 3 stajlinga srpskih lepotica

28. јун 2023.

| Miljana Momirović
Dunja Jovanić, Ivana Dudić, Jelisaveta Orašanin Teodosić

Činjenica je da je danas moderno ono što je bilo pre skoro 30 godina. Ipak, dizajneri se slažu: 90te su u modi, više nego ikada.

U nastvaku pogledajte kako su naše dame obukle u ovom retro stilu.

90te su u modi: 3 stajlinga srpskih lepotica

Korset

Nekada davano, korseti su bili deo donjeg veša. Danas se nose rame uz rame poput topova, bluza i košulja. Ono što je sigurno, čitavom stajlingu pružaju autentičnost i čine ga seksepilnijim. Glumica Ivana Dudić odlučila se za živopisan model korseta koji je stilizovala preko crnog kombinezona sa bočnim džepovima. Sve je uklopila uz nekoliko tankih ogrlica i čizme na štiklu u crnoj boji. Kakva neverovatna odevna kombinacija!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Dudic (@dudicivana)

Moto naočare za sunce

Okej, moramo se složiti da ovaj stajling vrišti 90te. A ako niste čuli, pogledajte fotku Jelisavete Orašanin Teodosić malo bolje. U fokusu su njene vrhunske moto naočare koje je stilizovala uz jaknu u istom stilu. Ispod jakne možemo videti mržastu crvenu majicu koju je naglasila debelom zlatnom ogrlicom i lancima. Samo ćemo reći: vau!

90te su u modi: Printovi i dezeni

Boje koje se naizgled prelivaju su još jedan karakterističan modni komad koji je isnpirisan 90tim. Influenserka Dunja Jovanić obukla je isti print od glave do pete – tanka jakna i pantalone šireg kroja. Ispod jaknice obukla je beli top, dok kada je obuća u pitanju, odlučila se za ravne baletanke u beloj boji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe)

Ribarska kapa

Još jedan trend inspirisan 90im su i ribarske kape svih boja. Dunja se odlučila za Barbie pink model koji je stilizovala uz košulju u istoj boji. I mnogo nam se dopada!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe)

Izvor slike: Antonio Ahel/ATAImages, M.P./ATAImages

Nastavite da čitate