Predstavljamo vam moderne frizure koje će dominirati u 2023!

16. јануар 2023.

| Jovana Jevtić
Na našu veliku radost, i ove godine susrešćemo se sa sprektakularnim frizurama i frizerskim trendovima. Predstavljamo vam moderne frizure koje će dominirati u 2023!

Na našu veliku radost, i ove godine susrešćemo se sa sprektakularnim frizurama i frizerskim trendovima. Predstavljamo vam moderne frizure koje će dominirati u 2023!

moderne frizure

BRONDE

Kosa koja je smeđa i plava u isto vreme! Ovo moderna frizura nije niti smeđa niti plava, ali je pomalo i jedno i drugo! Na koren kose nanesena je smeđa nijansa, dok se prema krajevima pretvara u plavu. Ove dve boje se mešaju, a efekat se postiže prirodnom balajaž tehnikom. Da bi se dobio najbolji krajnji rezultat, bitno je da se prepustite pravom profesionalcu. Jedan od najboljih primera ove moderne frizure je kosa Hejli Biber.

Moderne frizure u retro stilu

Džena Ortega donela je retro stil na velika vrata. Pokazala nam je kako je dobro izgledala moda 70-ih godina prethodnog veka i donela trendove kao što su mikro šiške, stepenaste i cipal frizure.

Pixie

Vrlo kratka piksi frizura ove godine biće jedna od najdominantnijih frizura ove godine. Obnovljen stil preuzet iz devedesetih dolazi u oštrijoj i uzbudljivijoj verziji: Piksi frizura pomešana sa cipal stilom tako da su pramenovi nazad duži, ostavlja otkačen utisak.  Dobar primer je oštra frizura Eme Korin:

moderne frizure 2023

Ukosnice po celoj kosi

Još jedan retro trend iz osamdesetih i devedesetih se vraća: šnale za kosu nisu više samo praktični dodaci već i dodaci za pravljenje posebno moderne frizure za samo nekoliko minuta! U raznim oblicima, bojama i raznim detaljima, šnale će vam obezbediti šik izgled u 2023!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TAŠA (@grujic_anastasija)

 

Izvor vesti: marieclaire.hu

Izvor slike: Gareth Cattermole / Staff/GettyImagesPlus, Marina Demeshko/GettyImagesPlus