Najpopularnije boje laka za nokte u 2023!

13. marta 2023.

| Hana Dunđerov
Spremne za svoj sledeći manikir?

Proleće je već u vazduhu! A to znači samo jedno: vreme je za prolećne trendove. A mi vam donosimo najpopularnije boje laka za nokte u 2023!

Najveći trendovi za nokte 2023. su čisti i jednostavni. Umesto dugačkih upadljivih noktiju, sada je vreme za prirodan, jednobojni manikir.  Što se tiče tačnih boja za kojima treba posegnuti, tu ima za svakoga po nešto: od klasičnih pastelnih do nijansi u stilu sirene, ovo su prolećne boje za nokte koje ćete birati za svoj sledeći manikir.

 

Najpopularnije boje laka za nokte u 2023!

 

Mermaidcore

Mermaidcore je beauty trend koji je potpuno osvojio TikTok ove godine. Svetlucavi nokti inspirisani podmorskim svetom, šljokljama, biserima i sireninim krljuštima. Sve što vam je potrebno jesu pastelne nijanse roze ili plave plus specifična holografsko- sedefasto – plava nijansa. Ili, jednostavnija opcija: šljokice!

Viva Magenta

Barbiecore ove godine ne odlazi u penziju. U stvari, nijansa Viva Magenta proglašena je glavnom bojom u 2023. Izaberite nijansu koja je što sličnija ovoj Pantone senzaciji, smeštenoj tačno negde između pink i narandžaste boje.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Horváth Kata (@kate.nailartist)

Vanila Latte

Okrivite clean girl trend, ali, ovoga proleća mnogo devojaka nosiće nude tonove. Vanila Latte podrazumeva da u svom stočići imate boje poput: boja kože, boja kafe sa mlekom i krem nijanse.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 𝘿𝙞𝙟𝙖𝙣𝙖 𝙂𝙧𝙪𝙟𝙞𝙘 (@ladydi_988_nails)

Zemljani tonovi

Tamne nijanse iz nude palete(rđa ili smeđa), kao i prirodno zeleni nijanse ove sezone će biti itekako popularne.  Zamislite zemljane tonove kao oštrije neutralne – izgledaju dobro na bilo kojoj nijansi kože i sarađuju sa bilo čim što nađete u vašem ormaru.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели МАНИКЮР БРАТИСЛАВСКАЯ / МАРЬИНО 5мин (@sterva_nails)

Pastelne boje

Pastelne nijanse su za proleće ono što su tamne boje za zimu – neizostavne! Budimo realni, prolećni pasteli nisu ništa novo, ali svake godine u martu iznova postaju glavni trend. Ove godine koristite svetlozelene i nijanse lavande.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели BerteaCarmen – Nail artist (@berteacarmen)

Izvor vesti: marieclaire.com

Izvor slike: DariaChernenko/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate