Zdravi recepti poznatih sportiskinja: Da li ćete ih isprobati?
Ovi recepti izgledaju zaista ukusno.
31. октобар 2023.
| Sanja DojkićAna Ivanović oduvek je bila prava promoterka zdravo života, a redovno oduševljava svojim predlozima za ukusne i niskokalorične obroke na svom Instagram profilu.
Svaki doručak Ane Ivanović je prava energetska bomba, ali ovog puta teniserka nije predstavila granole koje obično jede.
Ana je ovaj put podelila da voli da započne dan sa avokado tostom.
„Bogat folnom kiselinom, vitaminima K, D, B6 i E, kao i kalijumom, kalcijumom i nezasićenim masnim kiselinama“, napisala je naša teniserka uz fotografiju doručka za pobednice.
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
Ana je za ovu priliku iseckala ceo avokado na dva parčeta integralnog hleba koji je prethodno namazala niskokaloričnim sirnim namazom.
Uz malo paradajza, doručak Ane Ivanović je savršeno izbalansiran obrok.
Avokado je neizostavan u ishrani svakog ako želi da se hrani zdravo i izbalansirano.
Može se koristiti onako kako je Ana uradila – na parčetu hleba, ili se iseckati u salatu. Takođe se koristi i u slatkim varijantama, i mnogi kombinuju avokado sa voćem u smutiju.
Redovna konzumacija avokada može poboljšati ten i kožu. Vitamin C u njegovom sastavu pomaže u smanjenju upala kože, ubrzanju zaceljivanja rana i ublažavanju suve kože.
Istraživanja su takođe pokazala da ulje avokada može da poveća proizvodnju kolagena.
Sanja Dojkić je istaknuta novinarka sajta MarieClaire.rs, specijalizovala se za područje celebrity tema, postavši ključna figura u praćenju i izveštavanju o životima, karijerama i modnim izborima poznatih ličnosti. Od početka svoje karijere u novinarstvu, Snežana je pokazala izuzetnu strast i posvećenost istraživanju i prenošenju najnovijih vesti iz sveta zabave, čime je brzo stekla reputaciju pouzdanog izvora informacija među čitateljima.
Izvor slike: Instagram
Ovi recepti izgledaju zaista ukusno.
Namirnice koje podstiču proizvodnju kolagena su...
Doručak po receptu Danijele Dimitrovske - zdrav i brzo se priprema
Vodite računa šta jedete