1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Najbolji vanila parfemi koji...

Najbolji vanila parfemi koji mirišu na luksuz

21. oktobar 2024.

| Miljana Momirović

Kada su u pitanju vanila parfemi, tražim kremasti, slatkasti ali ne pretežak miris.

Nepotrebno je reći da su ovogodišnji parfemi obeleženi notama vanile. Nešto u vezi sa njima je tako nostalgično i utešno. Bez obzira da li ste već ljubitelj ovog mirisa ili želite da uskočite u izbor za jesen, testirala sam i pročitala bezbroj recenzija kako bih pronašla najbolje, kada su u pitanju parfemi sa mirisom vanile.

Najbolji vanila parfemi

Yves Saint Laurent Black Opium

Mirisne note: Vanila, belo cveće, crna kafa

Poznat kao jedan od najpoznatijih parfema vanile, YSL-ov Black Opium je prepoznatljivo zbog svoje dugovečnosti i nezaboravnim notama vanile. Uz miris crne kafe i belog cveća, to je topli, začinjenski i pravi jesenji parfem.

Juliette Has A Gun Vanilla Vibes

Mirisne note: prirodna vanila, morska so, sandalovina

Umesto tipičnog bogatog mirisa vanile, parfimer Romano Ricci je kreirao vanila parfem koji miriše lagano, sveže i prozračno. U kombinaciji sa morskom soli, ovaj parfem je robustan, jedinstven i obezbediće vam bezbroj komplimenata.


Tom Ford Tobacco Vanille

Mirisne note: vanila, list duvana, đumbir

Najbolji vanila parfemi nisu potpuni bez Tom Ford Tobacco Vanille. Ovaj topao, začinski miris kombinuje list duvana, vanilu i đumbir za kultni, unisex primerak. Bonus: neverovatna bočica će izgledati privlačno u kolekciji.

Ariana Granda MOD Vanilla

Mirisne note: vanila, kakao puter, šljiva

Sa notama mošusa, šljive i vanile, ovaj miris sa potpisom Ariana Grande umiruje svako oklevanje kada su u pitanju parfemi poznatih ličnosti. To je zarazan, seksi miris koji dobija veliku pohvalu jer je i pristupačan.

Diptyque Eau Duelle

Mirisne note: vanilija, ružičasti biber, cipriol

Sa notama zrna bibera, vanile i kipra, Diptyque je stvorio savršeni, ženstveni parfem u Eau Duelle bočici. Zahvata toplu, utešnu esenciju vanile bez prelaska na „preslatku“ teritoriju.

Replica Afternoon Delight

Mirisne note: madagaskarska vanila, akord Madleine, sandalovina

Ako više volite gurmanski miris, Afternoon Delight od Maison Margiela je za vas. Zahvaljujući notama akorda Madlen, sandalovine i madagaskarske vanile, savršeno dočarava slatkoću pariskog kafića.

Izvor slike: shironosov-GettyImagesPlus