1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Frizure za kratku kosu...

Frizure za kratku kosu 2025. sa Nedelje mode

18. oktobar 2024.

| Miljana Momirović

Frizure za kratku kosu 2025. su besprekorni spoj otmenosti i smelosti koje bez mnogo truda izgledaju efektno.

Kratke frizure 2025. godinu donose niz mogućnosti – od bob do piksi, preko afro i talasaste kose. Svestrani stilovi, uz šiške ili bez, pružaju različite opcije za stilizovanje, dok ističu karakter i prilagođavaju se za svaki oblik lica. Spremni za obilje inspiracije sa modne piste?

Frizure za kratku kosu 2025.

Talasaste frizure za kratku kosu

Praktične i svestrane, talasaste frizure pristaje svakom obliku lica za šarmantan ali efektan izgled. Idealne su za one koje žele da postignu elegantan stil bez mnogo stilizovanja.

Talasaste frizure za kratku kosu

Stella Mccartney

Kratka afro frizura

Elegantna, grafička i moćna frizura ističe prirodnu i jedinstvenu teksturu. Najbolje pristaje ovalnom, okruglom, srcolikom ili kvadratnom obliku lica. Praktična je i jednostavna za održavanje, izraža stil i jedinstvenost.

Kratka afro frizura

Sacai


Srednje kratka frizura

Minimalistički izgled postignut je uz pomoć wet-look efekta koji ovoj frizuri pruža sofisticirani izgled. Pogodna je za proporcionale crte lice i omogućava lako prilagođavanje volumena i oblika kose.

Srednje kratka frizura

Rokh

Kratke slojevite frizure

Zalizani izgled pruža svestrani stil koji je savršeni izbor frizure za kratku kosu 2025. za one koje žele sofisticirani efekat. Mokri efekat takođe poboljšava crte lica bez mnogo truda.

Kratke slojevite frizure

Peter Do

Kratke bob frizure

Bob sa šiškama je jedna od najpopularnijih frizura kada je u pitanju kratka kosa jer se prilagođava različitim oblicima lica, pružajući svež i moderan izgled. Zavesa šiške takođe balansiraju proporcije i pružaju ženstveni izgled.

Kratke bob frizure

Loewe

Dečačke frizure

Efekat mokre frizure i bočni razdeljak u dečačkom stilu predstavlja izuzetno moderan i hrabar izgled, kao stvoren za one koji žele da izraze snažnu ličnost kroz minimalističku i sofisticiranu, ali istovremeno i praktičnu frizuru.

Dečačke frizure

Hermes

Kovrdžave frizure za kratku kosu 2025.

Divlje, hrabre i dinamične frizure za kratku kosu 2025. su najbolje ako želite da izrazite karakter kroz živahan i ležeran izgled. Bočni pramenovi dodaju asimetriju i mekoću, stvarajući skladan izgled.

Kovrdžave frizure za kratku kosu 2025.

Lacoste

Izvor slike: ©Launchmetrics/spotlight