1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Talasaste frizure 2025. iz...

Talasaste frizure 2025. iz 90-ih: Kako postići opuštene lokne?

15. oktobar 2024.

| Miljana Momirović

Talasaste frizure 2025. inspirisane 90-im su ponovo oživele jer ne samo da izgledaju zanosno, već ne zahtevaju mnogo truda za stilizovanje.

Frizure 2025. donose savršeni spoj autentičnosti i otmenosti uz naglasak na prirodni izgled kose. Nakon godina precizno definisanih linija, nova sezona se vraća u ležernom stilu.

Talasaste frizure 2025.

Talasaste frizure 2025. su savršeni spoj elegancije i ležernosti zbog čega izgledaju tako privlačno bez napora. Dok su talasi prethodnih sezona bili definisani, uglađeni ili teksturirani, nova sezona donosi prirodniji izgled.

Sa pravim proizvodima i tehnikama za stilizovanje, poboljšavaju teksturu čak i ravne kose. U salonu tražite meke, prirodne lokne ali sa dovoljno definicije da zadrže svoj oblik tokom dana.

Najlepše talasaste frizure 2025.

Talasi Meg Rajan u When Harry Met Sally su prava lekcija kada je u pitanju igranje sa prirodnom teksturom kose.


Sa druge strane, talasaste frizure 2025. kao što su lokne Lisa Bonet u ulozi Denise Huxtable stvaraju veliki volumen i definisaniji oblik.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 90s Models & Icons (@90sdelights)

Kada je Sandra Bulok igrala Sally, njena frizura je bez napora prelazila između ravne do talasaste tokom Practical Magic jer je tako prilagodljiva.

Ne smete zanemariti ni talase koje nosi Sara Jessica Parker u Sex and the City. Voluminozni, savršeno neuredni i sa mnogo pokreta – savršeno.

Kako stilizovati talase?

Stilizovanje talasaste frizure 2025. zavisi od prirodne teksture vaše kose i izgleda koji želite da postignete. U svakom slučaju, želećete da vaša kosa ima pokret i oblik. Za lokne bez toplote kod kuće, koristite svilene uvijače. Razdvojite blago vlažnu kosu, a zatim ga postavite duž razdeljka (vertikalno) i počnite sa pramenovima ispred lica koje ćete motati kao što biste napravili pletenicu. Na kraju sve pričvrstite gumicom i sačekajte nekoliko sati (idealno preko noći).

Za dugotrajne talase samo poprskajte lak za kosu kada lokne budu spremne i to je to.

Izvor slike: Getty Images/Staff/GettyImagesEntertainment