1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Rijana (Savage x Fenty)...

Rijana (Savage x Fenty) i Diesel lansirali donji veš

14. oktobar 2024.

| Miljana Momirović

Savage x Fenty (Rijana na čelu brenda) se udružuje sa italijanskim brendom Diesel za kolekciju koja miriše na sunce. Dovoljno da ulepša jesen dodirom senzualnosti.

Disel nikada nije bio tako kul. Poslednjih nekoliko meseci brend se pokazao u nekoliko uzbudljivih projekata. U junu je objavljen prvi ambasador brenda, Damijano David, koji je bio u centru pažnje tokom Meseca mode.

Nedelja mode u Milanu za kolekiju proleće/leto 2025. Glen Martens, umetnički direktor etikete, radio je na teksas temi, a posebno iznošenog. U kreacijama koje su sastavljene od komada indigo tkanine (tačnije 14,8 tona) želeo je da dokaže da otpad može biti i izvor lepote.

Rijana (Savage x Fenty) i Diesel

Novo poglavlje za Diesel, koji sada najavljuje kokeciju sa Savage x Fenty, etiketom za donji veš. Rijana je lansirala brend 2018. godine sa akcentom na imidž moćne i seksi žene.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Diesel (@diesel)


Za razvoj saradnje, etiketa koju podržava L Catterton, investicioni fond povezan sa LVMH grupom i holding kompanijom Arnault, inspirisana je stubovima Diesel-a. Donji veš ali i spavaćice ističu ovu kolekciju. Između senzualnih korseta sa animal printom, mrežastih čarapa i ultrauskih haljina, kriju se komadi za sve veličine tela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Diesel (@diesel)

Da bi snimili kampanju, Glen Martens i Rijana pozvali su fotografa Salvatore Mataraco i videografa Jakopo Farino. Muškarci su odložili svoje kofere u Versiliji, primorskom regionu Toskane. Kasting? Čini se da je pobegao iz epizode ​​serije Beli lotos, između modela sa beskrajnim nogama i sjajnih seniora. Dolce vita.

Izvor slike: Stuart C. Wilson / Stringer / GettyImagesEntertainment