1. Home
  2. /
  3. Lifestyle
  4. /
  5. Report
  6. /
  7. Rijana: Biti mama je...

Rijana: Biti mama je olimpijski sport

20. oktobar 2024.

| Snežana Vranić
Ona je na simpatičan način proslavila drugi rođendan svog sina...

Rijana je tokom trudnoće ponosno pokazivala svoj stomak. Čini se da Rijana o majčinstvu takođe rado govori.

Rijana rado deli svoj porodični život na društvenim mrežama, a naročito Instagramu. Deluje da kada je u pitanju vaspitanje njenih mališana, ona se nikada ne zamara.

Rijana o majčinstvu povodom drugog rođendana njenog sina

Pevačica je pokazala svog najstarijeg sina RZA (2) kako pokazuje svoju agilnost i veštine penjanja u video snimku što ju je navelo da napiše: „Biti mama dečaku je olimpijski sport“.

U videu, gde je postavljena zvučna podloga filma Nemoguća misija, RZA se poput Tom Kruza, penje uz svoju ogradu, pokušavajući da izađe. Taman kad je u svom naumu uspeo, Rijanina ruka se pojavljuje u kadru i pažljivo ga vraća nazad.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)


Njen sin potom preispituje svoje plan bekstva i kreće u suprotnom smeru ovog puta uspevajući da pređe preko ograde na drugoj strani uz pomoć kauča. Potom se uspravlja i odlazi do bočice da pije vodu.

Ona rado govori o izazovima i majčinstvu

„Jedina stvar koju sam znala da želim [pre 10 do 15 godina], ili koju sam mogla da zamislim, bilo je majčinstvo“, rekla je ona za jedan intervju. „Nisam znala kako će to izgledati, ali to je najbolji deo mog puta do sada. Sve ostalo je bilo iznenađenje.”


U maju, pevačica je podelila više RZA-ovih „divljih i slatkih“ trenutaka u čast njegovog drugog rođendana. Slike su preslatke, a cela porodica deluje presrećno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A$AP ROCKY (@asaprocky)


Pored vrteške sa fotografijama na kojoj jedna od njega, Rijana i Riot poziraju sa naopako okrenutim RZA-om. Tom prilikom je napisala: „Najsretniji 2. rođendan mojoj najstarijoj bebi RZA“. U svakom slučaju, deluje da se pevačica savršeno snalazi iako se ima dva sina sa razlikom od samo jedne godine.

Izvor slike: Mike Coppola / Staff/GettyImagesEntertainment