1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Novi dizajnerski favorit: Roger...

Novi dizajnerski favorit: Roger Vivier Viv’ Choc torba

11. oktobar 2024.

| Miljana Momirović

Reč „bezvremenska“ se često koristi ali ne može preciznije da opiše kako izgleda Roger Vivier Viv’ Choc torba.

Mnogi modni komadi brenda su izvan vremena. Na primer, dizajnerske cipele Belle Vivier (koje je čuveno nosila Catherine Deneuve u filmu Belle de Jour) ostaju moderne kao i kada su prvi put lansirane 1965. godine. Isto se očekuje i od ove dizajnerske torbe.

Roger Vivier Viv’ Choc torba

Kada je Roger Vivier prikazao novi model torbe, dobro smo obratili pažnju. Klasična ali savremena Viv’ Choc torba ručno je izrađena u Italiji od kože sa nežno zaobljenim ivicama – znak prepoznatljive Choc potpetice koju je dizajnirao Monsieur Vivier 1959. godine.

Roger Vivier Viv' Choc torba

Sa prednje strane, potpis brenda, zaobljena kopča uokviruje elegantnu bravicu. Pozadi se nalazi džep, kao stvoren za telefon uvek pri ruci. Okačena je na ukrasni lanac, koji se može odvojiti i zameniti za pojas ili se nositi kao clutch roba. Svestrana je, nosiva i sasvim smo sigurni  – budući klasik.

Roger Vivier Viv’ Choc torba je dizajnirana od strane kreativnog direktora Gherardo Felloni, imajući na umu bezvremenski, raskošni i praktični stil. Sastoji se od preko 70 pojedinačnih delova koji svedoče o besprekornoj izradi. Dolazi u četiri veličine, uključujući veliki model, srednji, mini i u obliku torbice za telefon.


Osim crne i braon torbe, za kolekciju jesen/zima 2024. predstavljena je i crno-bela kreacija inspirisana 60-im i pop art pokretom decenije.

Roger Vivier Viv' Choc torba

Viv’ Choc je možda mlađa od nekih 60-godišnjih ikona brenda Roger Vivier, ali verujte nam – ovo je budući favorit.

Izvor slike: Arnold Jerocki/Stringer/GettyImagesEntertainment