1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Dženifer Aniston osniva organizaciju...

Dženifer Aniston osniva organizaciju za zaštitu životinja

02. oktobar 2024.

| Snežana Vranić
Novom inicijativom želi da zaštiti pse lutalice..

Dženifer Aniston osniva organizaciju za zaštitu životinja, a tu vest je najavila na veoma simpatičan način.

Glumica je objavila knjigu pod nazivom Clydeo Takes a Bite Out of Life, a junak, to jest, Clydeo je pas. Ovim je ona najavila osnivanje sopstvene organizacije za zaštitu životinja, tačnije  psa lutalica.

Dženifer Aniston osniva organizaciju za zaštitu životinja

Ljubav Dženifer Aniston prema životinjama nije novost, ali ona odlučila da ovu ljubav kanališe u niz zanimljivih projekata. Jedna od njih je i pomenuta knjiga za decu, a drugi je Clydeo fond. On je osnovan da prikupi novac i podigne svest za podršku skloništima za beskućnike širom sveta.

Clydeo Takes a Bite Out of Life je zapravo prva u nizu četiri knjige koje planira da objavi. Njen četvoronožni glavni lik otkriva svoju ljubav prema kuvanju. Slikovnica je namenjena deci i za cilj ima da im približi ove sjajne životinje i upozna ih sa Clyde-ovim avanturama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Knjiga je već imala prve čitaoce

„Uzbuđena sam više nego ikada što ću objaviti Klajdeove priče u nadi da ću inspirisati decu i sve ljubitelje pasa kroz njegovo simpatično putovanje do njegove prave strasti.“ Knjiga je upravo izašla u međunarodnom prometu i već je imala prve čitaoce, jer ju je protagonistkinja iz Prijatelja čitala svojim psima, kao što vidimo u videu koji je podelila na društvenim mrežama, dok njena četiri prijatelja gledaju sedeći na kauču.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Sudeći po korici knjige, čini se da je u čitalačkoj publici sedeo i sam junak knjige Clyde, a možda je to samo još jedan pokazatelj njene ljubavi prema ovim divnim životinjama. Cilj fonda je da prikupi novac sa spasavanje životinja širom sveta. Takođe, cilj je da se poboljšaju uslovi u skloništima i da se donese radost i bezuslovna ljubav u domove ljudi koji ih spasavaju.

Izvor slike: Kevin Winter / Staff/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate