1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Bijonse zapečatila kaubojski stil...

Bijonse zapečatila kaubojski stil u Levi’s kampanji „Reiimagine“

04. oktobar 2024.

| Miljana Momirović

Nakon nekoliko meseci zadirkivanja potencijalne saradnje, Levi’s konačno prikazuje novu kampanju sa Bijonse u centru pažnje.

Krajem marta, predstavila je novi album Cowboy Carter na kom se nalazi i pesma pod nazivom Levii’s Jeans. Čuveni brend za farmerke inspirisan naslovom dodao je i u svoj username na Instagram profilu, dok je CBS News potvrdio da su akcije kompanije skočile za 20%.

Bijonse u Levi’s kampanji „Reiimagine“

Pre nego što je počela Nedelja mode u Parizu, Levi’s objavljuje zagonetne fotografije koje su nekoliko dana otkrile kampanju sa Bijonse pod nazivom Reiimagine.

Emitovana kroz nekoliko delova, saradnja reinterpretira kultne reklame brenda farmerki. Prve otkrivene fotografije inspirisane su Launderette, 40-godišnjom reklamom, i prikazuju pevačicu u perionici dok nosi izbledele farmerke ravnog kroja, beu majicu iznad pupka, rodeo kaiš i kaubojski šeši.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Levi’s (@levis)

„Moja pesma Levii’s Jeans slavi ono što mislim da je ultimativna američka uniforma – nešto što svi nosimo sa ponosom“, kaže Bijonse. „Čast mi je raditi sa brendom kao što je Levi’s na stvaranju američke ikonografije, na primer.“


Pevačica nastavlja: „Teksas na teksas se često gleda kroz muško sočivo, zbog čega mi je ova redizajnirana kampanja, koja slavi ikoničnu žensku viziju, važna.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Levi’s (@levis)

Izvor slike: Matt Winkelmeyer/Staff/GettyImagesEntertainment