1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Nedelja mode u Milanu:...

Nedelja mode u Milanu: Ležerna Gucci veličanstvenost

23. septembar 2024.

| Miljana Momirović

Nedelja mode u Milanu 2025. ostaće prepoznatljiva po Gucci reviji koju je kreativni direktor nazvao Ležerna veličanstvenost.

Iskoristite trenutak da ga živite punim plućima. To je trenutak kada sunce zaranja u more na kraju leta. To je trenutak u kojem se nalazimo. Ova kolekcija za proleće/leto 2025. odaje počast baš njima dok poziva da se zaustavite i potražite sebe. Kreativni direktor brenda Sabato De Sarno ukratko objašnjava beleške iza kreacija koje su predstavljene na Nedelji mode.

Nedelja mode u Milanu: Gucci 2025.

Kao što se i očekivalo, usledio je ležeran stil ali sa veličanstvenim obrtom za sledeću sezonu. Ključni krojevi, torbe, patike i paleta boja svih nijansi sive koja je istaknuta tonovima zelene i anrandžaste. Siluete su se pozvale na  1960-te, kao što se vidi kroz struktuirane jakne, kapute i mini haljine. Gucci monogram se obnovio, kao i detalji od bambusa i elementi konjičke opreme koji dolaze sa novim obrascem.

Gucci Gucci Gucci Gucci Gucci Gucci Gucci Gucci Gucci Gucci

„Godinu dana kasnije, ova kolekcija pokazuje kompletno konstruktivno putovanje. Iz trenutka u trenutak, izgradio sam ideje za Gucci. Ležerna veličanstvenost oblikovana mojim opsesijama – krojenjem, donjim vešom, kožom, siluetama 60-ih, sve u kombinaciji sa neumornim istraživanjem nasleđa kuće – i uvek sa svežim stavom. „

Izvor slike: ©Launchmetrics/spotlight