1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Florens Pju ima novog...

Florens Pju ima novog dečka: I ona je potvrdila ovu vest

20. септембар 2024.

| Snežana Vranić
Njegov identitet se samo nagađa..

Florens Pju ima novog dečka, a tu vest je i ona lično potvrdila za britanske medije iako njegov identitet još nije otkrila.

Florens Pju (Florence Pugh) je u svom intervjuu za naslovnu stranu otkrila je da se viđa da nekim novim i da se fokusira na to da ovu vezu zadrži utemeljenom. Glumica deluje zaljubljeno i ispunjeno.

Florens Pju ima novog dečka i želi ozbiljnu vezu

„Shvatamo šta smo zapravu. I mislim da po prvi put ne dozvoljavam sebi da idem na tobogan.“ Zvezda je objasnila da je umesto toga polako rešavala stvari sa novim muškarcem : „Dozvoljavam sebii da odvojim vreme da dozvolim da se nešto razvije i bude potpuno realno u svojoj srži, a ne da se trkam u tome.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Florence Pugh (@florencepugh)


Što se tiče njenih misli o ljubavi, glumica veruje u element „magije“ kada su u pitanju veze. Ona je potom dodala da je ona „neko ko voli da se zaljubljuje“, dodajući: „Volim da se brinem o ljudima. Volim osećaj da je neko tu. “

Ipak, njegov identitet nije otkrila

Glumica nije želela da otkrije ima svog partnera, ali je nedavno primećena sa glumcem Peaky Blindersa Finom Koleom (Finn Cole), a prema Daily Mail, oni su se čak i iskrali sa londonske žurke nakon premijere serije Savršen par. „Video sam ih kako se drže za ruke na poslednjoj zabavi u hotelu Hokston“, rekao je jedan gost za medije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Finn Cole (@finn_cole)


U svakom slučaju, važno je da je glumica srećna i ispunjena, a ako veza bude potrajala kako se nadamo, onda će se sigurno otkriti i njegov identitet. Za sada, neka glumica uživa u ljubavi i ko zna, možda nas obraduje još nekim lepim vestima.

Izvor slike: Marleen Moise / Stringer/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate