1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Mesečni horoskop
  6. /
  7. Šta nam donosi Sunce...

Šta nam donosi Sunce u Vagi 2024?

17. септембар 2024.

| Snežana Vranić
Sezona Vage uskoro počinje..

Sunce u Vagi 2024. preći će u nedelju 22. septembra i trajaće do 22. oktobra. svima će biti u fokusu da pronađu ravnotežu.

Jesen stiže, a sa njom i sezona Vage. Sunce prelazi u ovaj znak na jesenju ravnodnevicu, a ovu sezonu obeležiće sklonost ka organizovanju druženja sa partnerom, pronalaženje pravde i postizanje dogovora i pregovora.

Šta nam donosi Sunce u Vagi 2024?

Kada Sunce započne kretanje kroz znak Vage, osetićete želju da date prioritet miru, ravnoteži, lepoti i partnerstvima. Vagama je takođe urođeno da preuzimaju inicijativu i imaju tendenciju da razmišljaju vizionarski, tako da će ovo biti idealan period da sanjate i započnete velike projekte.

Sezona Vage će ove godine doneti šokantne promene, pa ćete imati osećaj da se vreme kreće brže nego inače. Takođe, bićete okrenuti samorefleksiji i primorani da razmišljate o tome kako ste prikupljali i delili informacije sa drugima.

Ovan

Ovo će biti prilika da steknete više jasnoće oko toga kako se pojavljujete u odnosima jedan na jedan. Ako postoji cilj koji želite da postignete u dogovoru sa nekim, ovo će biti povoljan period da krenete ka njegovom ostvarivanju. Promene koje se budu dešavale će uticati na to kako vidite sebe i ljude oko vas.

Bik

Sezona Vage će učiniti da se osećate sigurnije i da se lakše prilagodite promenama koje ćete morati da uvrstite u svakodnevnu gužvu. One će podsticati vaš svakodnevni osećaj usredsređenosti i unutrašnje smirenosti. Takođe, tokom ovog perioda ćete naučiti da kažete ne onome što nije u skladu sa vašim ciljevima i planovima.


Sunce u Vagi 2024: Blizanci

Pripremite se na povećan osećaj poletnosti, kreativnosti i željom za zabavom sa prijateljima i voljenim osobama. Bićete inspirisani da govorite direktno iz srca više nego obično, a možda čak i da se ponovo povežete sa zabavnim iskustvima u kojima ste uživali kao dete.

Rak

Tokom sezone Vage, moglo bi doći porasta samopouzdanja u vezi sa teškim emocionalnim razgovorima sa voljenom osobom ili uranjanjem u izazovan timski rad sa članovima porodice. U svakom slučaju, dobro bi bilo da izražavate svoje ideje kako biste postigli cilj koji ste zamislili, Rakovi.

 

Lav

Vaš društveni život će biti u fokusu više nego inače, pa oslobodite raspored kako biste mogli da ispunite ovu potrebu. Osim toga, možda ćete otkriti da takođe žudite za više mogućnosti da naučite i pokupite veštine koje su van vaše zone komfora. Ovo će biti dobar period da osmislite kako da timski rad bude uspešan.

Sunce u Vagi 2024: Devica

Vaš fokus će biti pomeren na nastojanje da zaradite novac, a takođe će se promeniti i vaš odnos prema materijalnim stvarima. Dobićete više samopouzdanja da postavite čvrstu osnovu za novu štednju ili plan ulaganja. Takođe, moguće je da ćete ojačati svoju svest o protoku novca.

Vaga

Dobro došli u svoju sezonu. Sada možete u potpunosti da zakoračite u centar pažnje i da dozvolite sebi da osetite porast samopouzdanja. Biće vam lakše da krenete u borbu za svoje najambicioznije ciljeve i strastvene projekte. Lako ćete se prilagoditi intuitivnim impulsima i uživati u avanturama.

Škorpije

Osetićete potrebu da se sklonite od superdruštvenosti. Ovo doba godine je mirno i tiho za vas. To je trenutak u kom se od vas traži da date prioritet samorefleksiji i da poradite na ulepšavanju svog izgleda. Pored toga, nemojte se bojati da razradite i podelite svoje najbrilijantnije ideje, pa svakako iskoristite prilike da zablistate.

 

Strelac

Prijaće vam da budete uključeni u grupne aktivnosti, timske napore i projekte zajednice. Osećaćete se još više povezano sa postojećim prijateljima i kolegama dok gradite nove platonske veze. Imaćete veliku želju da učinite nešto veće od vas i donesete pozitivne promene. Šanse za to su velike.

Jarac

Sezona Vage će podržati vaše napore da ostavite dobar utisak na vaše nadređene, da preuzmete više odgovornosti i da se još snažnije zauzmete za osećaj autoriteta. Osećaćete se sigurnije u vezi sa svojom strategijom za pomeranje lopte napred prema profesionalnim ciljevima.

Sunce u Vagi 2024: Vodolija

Vaš nemir i želja da napustite zonu komfora će biti podložni porastu. Određivanje načina da proširite svoje vidike i svoj um sada podstiče vaše ispunjenje. Možda biste mogli krenuti na novi kurs ili pronaći mentora da vas vodi kroz ostvarenje svojih ciljeva. Istraživanje različitih perspektiva je filozofija može biti uzbudljivo.

Riba

Vaša pažnja će biti usmerena ka negovanju vaših najbližih veza. Intimnost je važnije nego ikad, pa ćete verovatno biti osnaženi da podelite svoje seksualne želje sa značajnom osobom ili da se otvorite tokom razgovora sa voljenom osobom. Takođe ćete bti motivisani da ostvarite zajedničke finansijske ciljeve.

Izvor slike: Maksym Belchenko/GettyImagesPlus