1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Nedeljni horoskop
  6. /
  7. Nedeljni horoskop od 16....

Nedeljni horoskop od 16. do 22. septrembra: Kiša prihoda

13. септембар 2024.

| Miljana Momirović

Nedeljni horoskop od 16. do 22. septrembra donose različite astrološke uticaje za svaki znak Zodijaka.

Nova sezona obećava izazove, prilike i neočekivane preokrete, bilo da na poslu, kod kuće ili u međuljudskim odnosima. Otkrijte kako da se najbolje snađete kako se bliži kraj septembra uz prognoze koje vam mogu pomoći da iskoristite povoljne trenutke i prevaziđete potencijalne prepreke.

Nedeljni horoskop od 16. do 22. septrembra

Ovan

Iako je sve u redu, Ovnovi će ove nedelje osećati nemir. Moguće je da ćete se suočiti sa zabrinjavajućim mislima koje nisu uobičajene. Ipak, očekujte pozitivan priliv novca i prilike za nove zadatke. Vaše samopouzdanje će ostati snažno. Možda se ukaže prilika za iznenadno putovanje. Aktivni ćete biti u sredu i četvrtak. Izbegavajte trošenje vremena na nepotrebne poslove i ne pozajmljujte novac. Petak i subota će biti povoljni dani, s više posla i poboljšanjem prihoda. Uspesi su zagarantovani na svim aspektima.

Bik

Ove nedelje vas očekuje gust raspored na poslu. Vaši prihodi će se poboljšati, a možda ćete preuzeti nove zadatke i odgovornosti. Takođe, moguće je da ćete morati da pomažete kolegama. Prihodi će rasti u sredu i četvrtak, a moguće je da će vam se vratiti zaglavljeni novac. Vaša efikasnost će se povećati i dobićete podršku sa svih strana. Budite oprezni u petak i subotu kada vozite i čuvajte svoje vrednosti, jer može doći do oštećenja kućnih aparata. Potrošnja bi mogla porasti, a možete osećati i blago razočarenje. Najbolje je da izbegavate izlazak u subotu uveče.

Blizanci

Ove nedelje očekujte povećan priliv novca jer vam sreća ide na ruku. Deca će doneti podršku porodici, a mogući su i prestanak sukoba sa braćom. Zastali poslovi mogu dobiti zamah. Bićete veoma zauzeti u sredu i četvrtak. Moguće su prilike za putovanje ili odmor. Koje god planove budete imali, izaći ćete kao pobednik. Petak i subota će biti posebno radosni, uz finansijsku podršku i uspeh u planovima. Međutim, subota uveče može doneti blage brige.

Nedeljni horoskop od 16. do 22. septrembra: Rak

Rakovi, vaši prihodi mogu biti smanjeni zbog nepovoljne pozicije Meseca od ponedeljka popodne. Možete se suočiti sa problemima, nedostatkom saradnje i nepotrebnim troškovima. Ipak, stvari će se poboljšati od utorka uveče. Prihodi će se poboljšati u sredu. Preostali dani biće povoljni i uspeh će doći sa svih strana. Zaposleni mogu očekivati nove prilike. Petak i subota će biti zauzeti sa povećanim poslom, ali uživaćete u porodičnoj atmosferi.


Lav

Vaši prihodi će se poboljšati uz više truda u ponedeljak i utorak, što će dovesti do uspeha na poslu. Takođe ćete uspeti da kontrolišete svoje rivale. Međutim, od srede do četvrtka uveče možete se suočiti sa izazovima. Novac može biti blokiran. Od petka situacija će se ponovo poboljšati. U subotu će poslovi biti obavljeni na vreme, a nedelja će se završiti srećno.

Devica

Ove nedelje doživećete sreću i uspeh zahvaljujući deci. Imaćete priliku da se posvetite verskim aktivnostima i sretnete ugledne osobe. Ipak, očekujte nepoznate strahove i brige. Na poslu ćete se suočiti sa problemima, ali u sredu možete postići nešto posebno i ostvariti finansijske dobitke. Četvrtak donosi uspeh, podršku i rešavanje problema. Budite oprezni do petka popodne i ne verujte novim ljudima. Izbegavajte nepotrebne kupovine.

Vaga

Ove nedelje održaćete svoj uticaj i uživati u dobrom prihodu. Međutim, suočićete se sa nekim problemima, ali deca će vam pružiti podršku. Posao će biti zadovoljavajući, iako ćete se u sredu i četvrtak možda osećati manje samouvereno i suočavati se sa finansijskim poteškoćama. Ipak, vaša kreativnost će procvetati. Od petka, prihodi i uspeh na poslu će se povećati. Budite pažljivi nakon subote uveče, jer mogu nastati sukobi i nepotrebni troškovi.

Nedeljni horoskop od 16. do 22. septrembra: Škorpija

Zbog položaja Meseca, ove nedelje možete doživeti pad prihoda i povećanje posla. U ponedeljak i utorak dobićete podršku dece, što će vas učiniti srećnim, ali mogući su problemi sa privatnošću i nesporazumi zbog šale. Od srede, povoljan položaj Meseca će poboljšati vaše bogatstvo. Nažalost, možda nećete dobiti podršku porodice. Petak i subota će biti izazovni, ali od subote popodne situacija će se poboljšati.

Strelac

Ove nedelje Strelčevi bi se mogli suočiti sa izazovima u vezi sa novim projektima, ali u sporovima ćete ostati jaki. Mogući su dobici od imovine. Budite oprezni u sredu i četvrtak, jer ćete možda morati da se bavite nepoželjnim zadacima. Petak i subota donose podršku i priliku za putovanje sa prijateljima. Ipak, u subotu uveče može se pojaviti briga.

Jarac

Od ponedeljka očekujte dobar priliv novca zahvaljujući položaju Meseca u drugoj kući, a dobićete i podršku porodice. Moguće je iznenadno putovanje i učešće u verskim aktivnostima. U sredu i četvrtak vaša samouverenost će dostići vrhunac, a sreća će vam biti naklonjena. Zaglavljeni novac će biti vraćen, a posao će teći glatko. Petak i subota mogu doneti zabrinutost, posebno u vezi sa putovanjima i kreditima, ali olakšanje dolazi u subotu uveče.

Vodolija

U nedelju i ponedeljak očekujte povećane troškove. Nakon ponedeljka popodne, Mesec će vam pomoći da ostvarite ciljeve i donese vam radost na poslu. Sukobi će se rešiti, a vaši neprijatelji će ostati mirni. U sredu i četvrtak možete očekivati dobitke od imovine i podršku braće i sestara. Petak će takođe biti dobar dan. Međutim, od subote popodne problemi mogu ponovo rasti, pa budite pažljivi.

Nedeljni horoskop od 16. do 22. septrembra: Ribe

Ove nedelje prihodi će biti dobri i problemi će se rešavati. Od ponedeljka popodne do utorka i srede ujutru, osećaćete blago razočarenje, ali od srede popodne raspoloženje će se popraviti. U petak očekujte dobre vesti, a u subotu su moguća putovanja i uspeh. Vaše samopouzdanje će rasti, a prilika da sretnete stare prijatelje učiniće vam vikend srećnim.

Izvor slike: YakobchukOlena/GettyImagesPlus