1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Dizajnerske torbe za jesen...

Dizajnerske torbe za jesen 2024. su neosporan luksuz

11. септембар 2024.

| Miljana Momirović

Otkrijte najpopularnije dizajnerske torbe za jesen 2024. koje definišu stil kroz sofisticirane modele.

Jesen 2024. donosi savršeni trenutak da osvežite garderober jer će se aktuelni trendovi zadržati bar još nekoliko sezona.

Dizajnerske torbe za jesen 2024.

Nakon dominacije tašne u mini veličini, očekuje se povratak maxi dizajnerske tašne koje prednjače kada je u pitanju funkcionalnosti. Brendovi poput Gucci i Prada predstavljaju klasike u novom ruhu koji su idealni za upadljive odevne kombinacije.

Gucci

Gucci

Prada

Prada

Najmodernije torbe ne samo da su praktične, već i vizuelno privlačne, kao stvorene za privlačenje pažnje.


Hobo torbe, popularne zahvaljujući brendovima kao što su Chloé i Saint Laurent, nude izvanrednu udobnost i prostor, omogućavajući da ponesete sve što vam je potrebno. Ovi modeli, često izrađeni od mekane kože i upotpunjeni detaljima poput resica i metalnih ukrasa, donose dašak boho elegancije.

Chloé

Chloé

Takođe, prateći trend, model XXL torbi nudi savršeni balans između stila i funkcionalnosti, pružajući  fleksibilnost u stilizovanju različitih stajlinga.

Za ljubitelje slobodnih ruku, torbe preko ramena, kao što su modeli brendova kao što je Gabriela Hearst, ostaju u fokusu.

Gabriela Hearst

Gabriela Hearst

 

Bilo da su pravougaonog formata ili zaobljenih linija, dolaze sa umetničkim detaljima koji dodaju sofisticiranost.

Chanel

Chanel

Ove sezone možete izabrati dizajnerske torbe za jesen 2024. koje ne samo da će osvežiti stil, već i pružiti ozbiljan dašak luksuza za svaki dan.

 

Nastavite da čitate