1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Anđelina Džoli i sin...

Anđelina Džoli i sin Paks Džoli-Pit sa ranom na crvenom tepihu

09. септембар 2024.

| Miljana Momirović

Sinoć su na premijeri filma Without Blood pozirali Anđelina Džoli i njen 20-godišnji sin Paks Džoli-Pit koji se oporavlja od teške nesreće.

Anđelina Džoli na premijeri filma Without Blood

Nakon što se završio Venecijanski filmski festival po kom će ostati upamćena njena raskošna haljina, glumica je stigla na Međunarodni filmski festival u Torontu. Prikazana je premijera novog filma Without Blood koji je režirala Anđelina Džoli.

Na crvenom tepihu se pridružio i sin Paks Džoli koji je nedavno imao nezgodu sa električnim biciklom. Na čelu se mogla videti rana, dok mu je jedna ruka bila u gipsu. Uprkos povredama, izgledao je posebno elegantno. Klasično crno odelo uskladio je uz lakirane cipele i oštro belu košulju. Izgled je upotpunio uz naočare za sunce dok je pozirao ruku pod ruku sa majkom.

Anđelina Džoli i Paks Džoli

Pored njega, Anđelina Džoli je ponovila trend stari holivudski glamur dok je nosila crnu haljinu na bretele sa rukavicama koje su joj sezale do lakata.

Kakvu nesreću je doživeo Paks Džoli?

Paks Džoli se vozio električnim biciklom u Los Anđelesu kada se zabio u zadnji deo automobila. Pristigli policajci i hitna pomoć odlučila je da mladića odveze u bolnicu nakon što se žalio na glavobolje nakon pada. Prema izveštaju, nije nosio kacigu u trenutku sudara.


Anđelina Džoli je odmah požurila u bolnicu da bude sa sinom, ali Bred Pit nije odgovorio na pitanje da li će ga posetiti. Posle nekoliko dana konačno je pušten sa odeljenja intenzivne nege.

Izvor slike: Robin Marchant/Stringer/GettyImagesEntertainment