
Sen Žermen de Pre: Šta treba da znate o luksuznoj četvrti u Parizu
Postoji razlog zašto je Emili u Parizu često u ovoj četvrti...
08. септембар 2024.
| Miljana Momirović
Dok brojni hoteli u Parizu nude ne tako primamljiv švedski sto, izdvojili smo gde možete pojesti najbolji doručak sa posebnim iskustvom.
Pariz i najmanji detalj može učiniti nezaboravnim, pa tako i kada je u pitanju hrana jer je često više od samog obroka. Izuzetni pariski hoteli nemaju samo vrhunski hleb, domaća peciva i savršeno pripremljen topli napitak, već se oseti i pažnja koja je ključna za početak dana.
Kroz lično iskustvo, shvatila sam da najbolji doručak mora biti pravo umetničko delo koje postavlja visoke standarde za svaki drugi obrok.
Kafe Le Bristol Paris nudi čudesan doručak. Uživala sam u pecivu koje je pripremljeno od francuskog pšeničnog brašna uz jednu od najboljih šoljica tople čokolade. Kroasani i hleb su uvek sveže pečeni, dok je francuski tost tako bogatog ukusa. Ambijent sa freskama i kristalnim lusterima čini iskustvo još posebnijim.
U predivnoj prijemnoj sali hotela, ovde je doručak prava radost. Peciva, uključujući kroasane i pain au chocolat su tako bogatog ukusa. Detoks kokteli i voćni sokovi pružaju osvežavajući osećaj, dok je francuski tost sa cvetom narandže i lešnicima idealan gurmanski užitak. Pored toga, internacionalna opcija kao što je kineski doručak dodaje jedinstven šarm zbog čega ću se ponovo vratiti.
Ako želite luksuzni doručak u Parizu, ne propustite ovo mesto. Peciva poput kroasana i švajcarskog hleba su besprekorna, dok sveži voćni sokovi i džemovi dopunjuju užitak. Savršena kombinacija hrane i sofisticirane usluge čini svaki obrok posebnim doživljajem na ovom mestu.

Miljana Momirović je diplomirana ekonomistkinja i stručnjakinja za digitalni marketing kojoj je izražena strast moda i vizuelno izražavanje kroz odevne kombinacije. Višegodišnje iskustvo stekla je na lepotaizdravlje.rs, gde je razvila prepoznatljiv autorski glas za modno novinarstvo. Piše o modi sa osećajem za estetiku i pričom u pozadini svake kolekcije. Veruje da istinski stil počinje onog trenutka kada prestanemo da preslikavamo trend i počnemo da ga stvaramo na sebi svojstven, autentičan način. Zaljubljenica u minimalizam, francuski stil i detalje koji prave razliku.
Izvor slike: Malkovstock/GettyImagesPlus

Postoji razlog zašto je Emili u Parizu često u ovoj četvrti...


„Razvoj Hilton hotela u Grčkoj značajno se ubrzao poslednjih godina, što odražava naše trajno poverenje u ovu zemlju kao vrhunsku destinaciju za putnike iz celog sveta.“

Šarm prirode koja ostavlja bez daha...

Postoji razlog zašto je Emili u Parizu često u ovoj četvrti...