1. Home
  2. /
  3. Lifestyle
  4. /
  5. Putovanja
  6. /
  7. Hoteli u Parizu koji...

Hoteli u Parizu koji imaju najbolji doručak

08. септембар 2024.

| Miljana Momirović

Dok brojni hoteli u Parizu nude ne tako primamljiv švedski sto, izdvojili smo gde možete pojesti najbolji doručak sa posebnim iskustvom.

Pariz i najmanji detalj može učiniti nezaboravnim, pa tako i kada je u pitanju hrana jer je često više od samog obroka. Izuzetni pariski hoteli nemaju samo vrhunski hleb, domaća peciva i savršeno pripremljen topli napitak, već se oseti i pažnja koja je ključna za početak dana.

Kroz lično iskustvo, shvatila sam da najbolji doručak mora biti pravo umetničko delo koje postavlja visoke standarde za svaki drugi obrok.

Hoteli u Parizu koji imaju najbolji doručak

Le Bristol Paris

Kafe Le Bristol Paris nudi čudesan doručak. Uživala sam u pecivu koje je pripremljeno od francuskog pšeničnog brašna uz jednu od najboljih šoljica tople čokolade. Kroasani i hleb su uvek sveže pečeni, dok je francuski tost tako bogatog ukusa. Ambijent sa freskama i kristalnim lusterima čini iskustvo još posebnijim.

The George V

Restoran sklopu hotela The George V ima definitivno najbolji doručak po mom mišljenju, ako tražite pravi gastronomski doživljaj. Od bogatog izbora peciva i brioša, preko dimljenog lososa i sireva, svaki zalogaj bio je užitak. Topla čokolada sa šlagom i čokoladnim kuglicama je neodoljivog ukusa. Ovde ćete imati priliku da probate i specijalitete poput kuvanog jaja sa kavijarom.

The Peninsula Paris

U predivnoj prijemnoj sali hotela, ovde je doručak prava radost. Peciva, uključujući kroasane i pain au chocolat su tako bogatog ukusa. Detoks kokteli i voćni sokovi pružaju osvežavajući osećaj, dok je francuski tost sa cvetom narandže i lešnicima idealan gurmanski užitak. Pored toga, internacionalna opcija kao što je kineski doručak dodaje jedinstven šarm zbog čega ću se ponovo vratiti.


The Ritz Paris

Ako želite luksuzni doručak u Parizu, ne propustite ovo mesto. Peciva poput kroasana i švajcarskog hleba su besprekorna, dok sveži voćni sokovi i džemovi dopunjuju užitak. Savršena kombinacija hrane i sofisticirane usluge čini svaki obrok posebnim doživljajem na ovom mestu.

Bvlgari Hotel Paris

Restoran u Bvlgari hotelu nudi najbolji doručak koji će se verovatno pretvoriti u fotografisanje čarobnog ambijenta. Peciva su vrhunska, sa dodatkom meda od kestena koji dodaje italijanski dodir. Domaći džemovi su bogati i puni voćnih ukusa. Ovaj luksuzni doručak završava sa teglicama za poneti, čineći celokupno iskustvo još prijatnijim.

Izvor slike: Malkovstock/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate