1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Kajli Džener ponovila najomraženiji...

Kajli Džener ponovila najomraženiji stajling Keri Bredšo

19. август 2024.

| Miljana Momirović

Stil Keri Bredšo ume biti poput njenog ljubavnog života: potpuno haotičan ali za pamćenje. Čini se da je i Kajli Džener obožavateljka serije.

Sa povrtkom Seks i grad, glavni lik iz serije je ponovo pod svetlom reflektora. Mnoge njene odevne kombinacije i torbe su izdržale test vremena ali kada je reč o nekoliko stajlinga, mnogi se pitaju: zašto? Jedan od takvih izgleda drži prvo mesto, a Džener ga je upravo ponovila.

Kajli Džener u stilu Keri Bredšo

U sezoni 4, epizoda 15, pod nazivom Promena haljine, Keri Bredšo ide u kupovinu venčanice sa Mirandom. Glumica Sara Džesika Parker obučena je u kratku roze košulju i zelenu midi suknju sa odgovarajućim kaišem oko njenog golog struka. Iako je bezbroj puta privukla pažnju, ovo je ostao najomraženiji stajling. Međutim, Kajli Džener mu je dala potpuno drugačiju čar.

Keri Bredšo

Fotografisana na jahti u zalazak sunca, Džener je pozirala na pramcu broda. Nosila je Venroy pleteni grudnjak u boji slonovače i odgovarajuću Acne Studios lanenu midi suknju, dodajući srebrnu manžetnu za ruke i kaiš oko bokova.


Iako je iskopirala stil, njen izgled je nesumnjivo otmen. Jednostavna, potpuno bela boja, nasuprot kombinaciji boja i printova Keri Bredšo, pružila je izgledu elegantan osećaj.

Čekamo da vidimo hoće li I samo tako imati sličnu verziju ovog nezaboravnog stajlinga.

Izvor slike: HBO, Dia Dipasupil/Staff/GettyImagesEntertainment