1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Najmađa ćerka Anđeline Džoli...

Najmađa ćerka Anđeline Džoli i Bred Pita počela da radi?

02. avgust 2024.

| Snežana Vranić
Evo kako se Vivijen Džoli snalazi u ovoj ulozi...

Najmlađa ćerka poznatog para, koji se još uvek nalazi u sudskim sporovima je izgleda dobila svoje prvo zaduženje. Evo koji je prvi posao Vivijen Džoli.

Šesnaestogodišnja ćerka Anđeline Džoli (Angelina Jolie) i Bred Pita (Brad Pitt) je počela da radi. Ona je u svoj prvi posao dobila u Reefer Madness: Musical, a evo o čemu je reč.

Koji je prvi posao Vivijen Džoli?

Vivijen Džoli (Vivienne Jolie) je imala ulogu prodavca karata. Ona je takođe pomagala gostima da pronađu svoja mesta pre početka emicije u The Whitley u Holivudu. Ćerka bivšeg para je već radila na sličnoj poziciji, pa joj ovaj posao nije stran.

Njeno najnovije zaduženje bilo je u ulozi asistent volontera u brodvejskoj predstavi The Outsiders, a u istom projektu je njena majka, Anđelina Džoli bila izvršni producent. Nakon što je Vivien odgledala predstavu 2023. godine u La Jolla Playhouse, ona je podstakla majku da se oproba kao producent u adaptaciji.

„Vivijen nije fokusirana na to da bude u centru pažnje, već da bude podrška drugima. Ona je veoma promišljena i zrela, jasno je da se ozbiljno bavi pozorištem i naporno radi da što više shvati kako može da doprinese“, rekla je Anđelina Džoli o svojoj ćerki.


Vivijen Džoli je odbacila očevo prezime

Internet je brujao o vestima da je Vivijen takođe odlučila da ne nosi prezime Pit. Ona je izostavila prezime i iz programske knjižice gde je navedena kao Vivijen Džoli. Ona nije prva koja je to učinila. Pre nje su prezime svog oca odbacili i njihova ćerka Zahara, a Paks (Pax) je svog oca nazvao i prilično neprijatnim imenom.

Bivši par ima šestoro dece: Medoks (Maddox, 22), Paks (20), Noks (Knox, 16), Zahara (19), Šajlo (Shiloh, 18) i Vivijen (16).

Pored njihovog osmogodišnjeg razvoda, Anđelina Džoli je trenutno usred još jedne parnice sa Bredom Pitom, usredsređene na njihovu vinariju Chateau Miraval, za šta ga je onda nedavno zamolila da odustane od tužbe.

Izvor slike: Dimitrios Kambouris / Staff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate