1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Žizel Bindšen proslavila 44....

Žizel Bindšen proslavila 44. rođendan sa sestrom bliznakinjom

22. jul 2024.

| Snežana Vranić
Sestre su uživale u proslavi

Žizel Bindšen proslavila 44. rođendan i tu vest i objavu podelila sa retko viđenom sestrom bliznakinjom Patricijom.

Brazilski supermodel Žizel Bindžen (Gisele Bündchen) napunila je 44. godine, a snimke sa privatne proslave tokom vikenda na kojima se vidi kako dve bliznakinje zajednički obeležavaju ovaj datum uz rođendansku tortu.

Žizel Bindšen proslavila 44. rođendan sa sestrom bliznakinjom

Manekenka i glumica je odlučla da radost podeli i na svom Instagram nalogu. Ona je uz fotografije sa sestrom napisala:

„Zahvalna sam što slavim još jednu godinu oko sunca sa svojom super sestrom. Hvala svima na ljubavi i rođendanskim željama. Osećam se blagosloveno jer samo okružena sa toliko ljubavi. Radujem se onome što je pred nama.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Manekenka ima 22,8 miliona pratilaca koji su mogli da podele ovu radost sa njom. Objava sadrži niz fotografija, uključujući i onu gde dve rođendanske devojke duvaju sveću da zažele želju. Još jedna slika u nizu pokazuje bivšu manekenku Victoria’s Secret kako se opušta na čamcu sa svojom 11-godišnjom ćerkom Vivijan. Fanovi su delili svoje čestitke u komentarima, a tu su se našli i čestitke manekenke Karen Elson i frizera slavnih Hari Džoša (Harry Josh).


Manekenka viđena sa dečkom nekoliko dana ranije

Žizel uživa u ljubavi sa svojim dečkom Joakimom Valenteom (Joaquim Valente) a samo nekoliko dana ranije su viđeni kako zajedno uživaju u vožnji biciklom. Instruktor džiu džica je takođe držao i povodac njenog nemačkog ovčara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Page Six (@pagesix)

Par se upoznao krajem 2021. godine još dok je manekenka bila u braku sa Tomom Brejdijem (Tom Brady). Samo mesec dana nakon što je potvrdila razvod u oktobru 2022, ona i Valente su pokrenuli glasine o zabavljanju.

Izvor slike: Jason Koerner / Stringer/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate