1. Home
  2. /
  3. Lifestyle
  4. /
  5. Culture
  6. /
  7. Dženifer Lorens glumiće u...

Dženifer Lorens glumiće u filmu inspirisanom rijalitijem „Real Housewives“

06. jul 2024.

| Snežana Vranić
Glumica je fan rijalitija već neko vreme...

Novi film Dženifer Lorens u kome će glumiti biće inspirisan rijaliti emisijama „Real Housewives“.

Film je su najavili A24 Studios i Apple studios. Američki misteriozni film inspirisan TV remisijama uskoro će ugledati svetlost dana. Portal Variety doneo je vest o tome da će upravo ova glumica igrati glavnu ulogu.

Novi film Dženifer Lorens: Glumica samo niže filmska ostvarenja

Od ogromnog uspeha iz 2019. godine „Knives Out“ , u režiji Riana Džonsona ( Rian Johnson) i njegovih 311 miliona dolara na svetskim blagajnama, misterije su u porastu. Dok se trenutno snima treći deo iz Knives Out , Wake Up Dead Man: A Knives Out Mistery , još uvek sa Danielom Krejgom (Daniel Craig) , studiji A24 i Apple Studios najavili su pre-produkciju sopstvenog misterioznoga filma, pod nazivom The Wives.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lawrence (@1jnnf)

Film je najavljen kao pod velikim uticajem rijaliti televizijske franšize Prave domaćice , koja prati lični i profesionalni život grupe bogatih žena koje žive u istom gradu ili geografskom regionu. Za scenario će biti zaduženi Majkl Bresling (Michael Bresling) i Patrik Foli (Patrick Foley), nominovani 2021. za Pulicerovu nagradu za predstavu „Circle Jerk“ .

Dženifer Lorens će biti i producentkinja

Glumica će takođe biti producentkinja kroz svoju producentsku kuću Excellent Cadaver, stvorenu 2018. Američka glumica je već producirala pod ovim zastavom filmove „Causeway“, kao i komediju „No Hard Feelings“, u kojoj je takođe glumila.


Videti Dženifer Lorens (Jennifer Lawrence) u ovoj ulozi nije iznenađujuće. Glumica je u više navrata izjavljivala svoju ljubav prema ovim rijaliti emisijama . U intervjuu za sajt E! Newa povodom dodele Zlatnih globusa 2024. godine, ona je potvrdila da će biti spremna da svog Oskara za najbolju glumicu, dobijenog 2013. godine za ulogu u filmu „ U dobru i zlu“ , dodeli celoj glumačkoj ekipi „Pravih domaćica iz Solt Lejk Sitija“ . „Daću im svoj! Baš me briga, oni to zaslužuju!“

U 2014, tokom intervjua za Vanity Fair , već je izrazila obožavanje franšize. „Volim one u Njujorku, Beverli Hilsu, Nju Džersiju i Atlanti. Volim ih sve, ali one u Majamiju… O moj Bože! One u Majamiju su zaista sjajne.“

Izvor slike: Jamie McCarthy / Staff/Getty Images Entertainment

Nastavite da čitate