1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Nostalgične sandale na platformu...

Nostalgične sandale na platformu su (ponovo) letnji trend 2024.

05. jul 2024.

| Miljana Momirović
Viđene širom Nedelje mode.

Sandale na platformu su moćne cipele, kako zbog visoke potpetice koja najavljuje vaš dolazak, tako i zbog udobnosti za celodnevno nošenje sa stilom.

Nakon ikoničnog prvog reda na Chloé reviji jesen/zima 2024. godine na Nedelji mode u Parizu, nije bilo dileme da će sandale sa platformom ponovo postati popularne.

Sandale na platformu 2024.

Poznato je da Nedelja mode diktira trendove, pa tako i kada je obuća u pitanju. Dame u prvom redu na Chloé reviji su jednoglasno nosile identične cipele – drvene platforme koje izazivaju nostalgiju i vraćaju na boemsku prošlost dizajnera.

Sijena Miler, Chloe

Sijena Miler

Postavljene na ogromnu platformu od mahagonija sa motivima srca sa stelom i natipisom „Volim te“, Chloé sandale na platformu su smele, romantične i nežne cipele iz 70ih.

Iako Chloé gosti sa A-liste nisu jedini koji obožavaju sandale sa platformom, Kejti Holms ih je više puta prošetala ulicama Menhetna u različitim stilovima. Baš kao i cipele glumice koje se protežu kroz čitav spektar modela, trend ove obuće za leto dolazi u bezbroj varijanti.


Dizajnerske sandale sa platformom

Ferragamo ima prepoznatljive skulpturalne sandale sa platformom sa kosim trakama i T-kaiševima koji privlače pažnju.

Ferragamo sandale sa platformom

Ferragamo

Sa druge strane, Khaite nudi mrežasti model svojih kultnih Marion cipela, a Christian Dior ima model sa gladijatorskim trakama koje kombinuju dva modna trenda iz 2010-ih u jednoj cipeli.

Dior sandale na platformu

Dior

Zvanično je: sandale sa platformom su se vratile za leto 2024. – i to sa velikim praskom.

Izvor slike: ©Launchmetrics/spotlight, Arnold Jerocki/Stringer/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate