1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Suri Kruz proslavila matursko...

Suri Kruz proslavila matursko veče kao prava princeza

20. jun 2024.

| Miljana Momirović
Ćerka slavnih glumaca je ove godine napunila 18 godina.

Suri Kruz, ćerka Kejti Holms, je tokom godina izrasla u prelepu damu. Sinoć je proslavila svoje matursko veče u efektnoj cvetnoj haljini.

Suri Kruz proslavila matursko veče

Kako godine odmiču, Suri Kruz sve više liči na njenu majku. Nedavno je fotografisana uz pratnju na maturskoj večeri u Njujorku. Bila je vidno srećna i mnogo se smeškala dok je ćaskala sa prijateljima.

Prema Daily Mail-u, njen pratilac je niko drugi do Tobi Koen, takođe srednjoškolac i kolega iz benda Budding. Njih dvoje su očigledno divno proveli matursko veče, što je takođe velika prekretnica u životu.

Tom i Suri Kruz i dalje nisu u kontaktu

Od razvoda od Kejti Holms 2013. godine, Tom Kruz i njegova ćerka Suri Kruz nisu bili u kontaktu, više od decenije. Ovog proleća, devojčica je proslavila 18. rođendan sa majkom i prijateljima. Njen otac nije prisustvovao proslavi, već se umesto toga zabavljao na rođendanu Viktorije Bekam. Suri se navodno već odrekla očevog prezimena.

tom kruz, kejti holms, suri kruz

2008. godina


Dok se 18-godišnjakinja pripremala za svoj poslednji srednjoškolski bal, Tom Kruz je poslednji put viđen kako leti helikopterom u Londonu. Glumac sada većinu vremena provodi u glavnom gradu Velike Britanije.

Izvor slike: Amy Sussman/Stringer/GettyImagesEntertainment, Toby Canham/Stringer/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate