1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Letnji outfiti za posao:...

Letnji outfiti za posao: Idealne kombinacije za niske devojke

22. јул 2023.

| Ranka Bulatović
Predstavljamo vam najbolje odevne kombinacije koje možete nositi u kancelariji tokom leta 

Ako vas zanima koji su to idealni letnji outfiti za posao, naročito ako ste malo niži, imamo odlične predloge. U ovim vrelim danima na snazi je pristup oblačenju „manje je više“, jer toplotni talasi često diktiraju šta možete da nosite. Ali kada radite u kancelariji, to nije nužno opcija, jer iako su pravila oblačenja u kancelariji mnogo opuštenija nego ranije, to je i dalje poslovno okruženje. Zato smo za vas pripremili idealne predloge za letnje outfite na poslu.

Letnji outfiti za posao: Osnovne preporuke

 

Materijali otporni na toplotu. Odlučite se za tkanine kao što su pamuk, lan ili viskoza, koje omogućavaju bolju prozračnost i koje će vas rashladiti tokom najtoplijih dana.

Kombinujte boje, minimalističke i živahne, kako bi se stvorio harmoničan izgled koji je u skladu sa godišnjim dobom i letnjim raspoloženjem.

Slatke i avangardne cipele, ali prikladne za vrućinu. Odlučite se za sandale, espadrile, platnene patike ili čak mokasine bez čarapa da bi vam stopala bila hladna i udobna. Izaberite dizajn koji vam omogućava da hodate bez problema tokom leta.


Ne zaboravite na aksesoare. Leti smo skloni da pribegavamo osnovama više nego u bilo koje drugo doba godine, tako da će odabir pravog aksesoara biti pun pogodak.

Lagana i prirodna šminka. Koristite laganu podlogu ili toniranu kremu za samopotamnjivanje, vodootpornu maskaru i malo sjaja za usne za svež, blistav izgled.

Najelegantniji i najlepši outfit

Kao prvu opciju, preporučujemo da odaberete monohromatski komplet, jer se na taj način stvara vertikalna linija koja pomaže da vizuelno produžite figuru. Kombinujte trendi prsluk u istom tonu sa lanenim pantalonama za moderan i elegantan outfit.

XL sako i suknja ili haljina haljina

XL odevni predmeti odgovaraju i nama niskima ako ih nosimo u kombinacijama koje nam idu u prilog i dodaju centimetre. Na primer, duga svilena haljina ili suknja. Možete nositi cipele sa srednjom potpeticom ili patike.

Boho haljina sa pravim printom

Vertikalni otisci su savršen saveznik za stilizovanje figure. Izaberite odeću sa tankim vertikalnim prugama ili suptilnim vertikalnim printovima. Možete se odlučiti za boho haljinu, uvek elegantnu i udobnu, i  upariti je sandalama na platformi.

Samo za prave dame

Još jedna odlična opcija za niske žene, kombinezoni često imaju neprekidnu, tečnu liniju od dekoltea do gležnja, stvarajući duži, vitkiji izgled. A pritom izgledaju lepo i elegantno. Upotpunite stajlintg elegantnim nakitom, niskim potpeticama i elegantnom torbom da biste upotpunili kancelarijski izgled.

Letnji outfiti za posao: Bela košulja i široke farmerke

Ako vam treba nešto ležernije (i petak je), uvek možete da pribegnete kombinaciji koja nikada ne omane: klasične farmerke s košuljom na kopčanje i štikle ili mokasine. Ovakve košulje se mogu kombinovati s bilo kojim odevnim predmetom, od širokih pantalona do midi suknje sa štampom.

Izvor vesti: marie-claire.es

Izvor slike: AlexanderImage/gettyimages.co.uk