Najbogatija mačka na svetu: Mačka Nala je Instagram influenserka

23. januara 2023.

| Snežana Vranić
Nala je ušla u Ginisovu knjigu rekorda po broju pratilaca na Instagramu

Mačka po imenu Nala je zvanično najbogatija mačka na svetu. Da! Dobro ste pročitali! I mačke mogu da budu bogate i da zarađuju. Sigurno ste videli neki njen post ili je prepoznajete iz raznih mimova.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nala Cat ™ (@nala_cat)

 

Nala je najbogatija mačka na svetu

 

Nala je zaradila svoje bogatstvo preko Instagram naloga @Nala_cat.  Njeni vlasnici snimaju je u neodoljivim pozama i reakcijama. Ali tu njena izuzetnost ne prestaje. Ova preslatka mačka sad ima 4,4 miliona pratilaca na svojoj stranici. Zbog toga ona od 2019. godine drži Ginisov rekord sa najviše pratilaca jedne mačke na Instagramu. Trenutno Nala vredi 100 miliona dolara!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nala Cat ™ (@nala_cat)

Najbogatija mačka na svetu je i veoma slavna. Ona se ne zaustavlja samo na Instagram reklamama, već ima i sopstveni biznis- hrana za mačke pod nazivom „Love, Nala“. Iako se ova mačka samo izležava, morate priznati da je uspešnija od većine ljudi koje poznajete.

 

Konkurencija među ljubimcima

 

Ipak, Nala ima jednog konkurenta. Naime, ona jeste najbogatija mačka na svetu, ali i nije i najbogatiji ljubimac. Na listi ispred nje je nemački ovčar po imenu Gunter. Ovaj pas vredi 500 miliona dolara. Dakle, Nala mora još mnogo više da se izležava da bi dostigla cifru prvoplasiranog. Pogledajte ove oči i samo probajte da odolite tome da je ne zapratite!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nala Cat ™ (@nala_cat)

 

Za slučaj da ste se pitali, Nala nema luksuzno poreklo. Pre nego što je došla do vlasnika koji prate trendove, najbogatija mačka na svetu je bila lutalica. Možda je upravo ulica izgradila njen karakter i temperament koji je tako simpatičan pratiocima na Instagramu.

Imate ljubimca? Ukoliko provodite puno vremena na društvenim mrežama, možete da krenete stopama Nalinih vlasnika i ko zna? Možda vaš ljubimac preotme Ginisov rekord iz Nalinih šapa.

 

Izvor vesti: www.marieclaire.hu

Izvor slike: Astrid Stawiarz/GettyImagesEntertainment