Providna haljina Jennifer Lopez glavna tema na premijeri filma „Shotgun Wedding“

20. januara 2023.

| Jovana Jevtić
Providna haljina Jennifer Lopez (Dženifer Lopez) bila je glavna zvezda na premijeri novog filma "Shotgun Wedding". 

Providna haljina Jennifer Lopez (Dženifer Lopez) bila je glavna zvezda na premijeri novog filma Shotgun Wedding.

Pedesettrogodišnjakinja nas uvek iznova oduševljava svojim odevnim kombinacijama. A fotografije sa premijere filma obišle su svet i zaustavile dah skoro svima. Naime, pevačica i glumica se odlučila za Valentino Haute Couture providnu haljinu sa kristalima. A ova odluka je, slažu se svi, bila i više nego idealna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Providna haljina Jennifer Lopez

Popularnost providnih haljina (i drugih odevnih predmeta) nastavlja se i u 2023. godini. Potpuno providna haljina u boji mesa, ukrašena ogromnim brojem kristala perfektno je izgledala na Jennifer. Svetlucavi kristali doprineli su da haljina izgleda spektakularno, a privlačna figura njenog tela celokupan dojam čini još spektakularnijim. Poznata J.Lo i dalje je ikona stila.

Odišući klasikom, elegantno izdanje je upotpunila jednostavnom šminkom i zalizanom punđom, a od nakita nosila je kristalne minđuše. Izborom odeće, frizure, šminke i svih drugih detalja uklopljenih u konačan izgled, slavna glumica i pevačica još jednom je dokazala da zaslužuje popularnost koja traje skoro tri decenije. Karijeru zasnovanu na brojnim talentima, kao što su ples, gluma i pevanje, Jennifer je branila i fenomenalnim stilom.

Malo i o filmu…

 

Film Shotgun Wedding  čiji producent je Ryan Reynolds (Rajan Rejnolds) je priča o planiranju velikog venčanja sa porodicom, međutim likovi koje tumače Jennifer Lopez i Josh Duhamel (Džoš Dijamel) nisu sigurni u svoj plan. Pored glavnih glumaca, u filmu se pojavljuju još neke od velikih zvezda kao što su Lenny Kravitz (Leni Kravic), Steve Coulter (Stiv Kolter) i Desmin Borges (Desmin Borhes). Takođe, jedna od glumica koja se pojavljuje u filmu je i Jennifer Coolidge (Dženifer Kulidž), koja se proslavila nakon serije White Lotus.

Kada smo već kod Jennifer Coolidge, javnost se već susrela sa komičnom scenom u kojoj se ona divi definisanim trbušnjacima Jennifer Lopez.

 

Izvor vesti: marieclaire.hu

Izvor slike: Emma McIntyre / Staff/ Getty Images Entertainment