Narandžasti set od kašmira princeze Kate Middleton

20. januara 2023.

| Jovana Jevtić
Iako britansku kraljevsku porodicu iz dana u dan pogađaju razni skandali, Kate Middleton ostaje nedodirljiva. Zavirimo u još jednu princezinu kombinaciju kojom pokazuje svoj idealni stil.

Iako britansku kraljevsku porodicu iz dana u dan pogađaju razni skandali u vezi sa Meghan Markle (Megan Markl) i Harryjem, princeza Kate Middleton (Kejt Midlton) ostaje nedodirljiva.

Iako smo se već navikli da je viđamo u nepogrešivim odevnim kombinacijama, kompletima i haljinama, prelepim kaputima i cipelama, ovog puta bez daha nas ostavlja u nesvakidašnjem, narandžastom izdanju.

Uglavnom, svima nam je već pokazala da ne zna da pogreši kada dođe do mode. Svaki put se pojavi u novom elegantnom ili izazovnom stilu. Osim dizajnerske odeće po kojoj su žene britanske kraljevske porodice poznate, Kate je za mnoge prilike birala i komade brendova brze mode. Tako što je, na primer, više puta nosila odeću iz Zare, svetu je na suptilan način pokazala da nije sve u novcu i skupim brendovima.

Ovog puta samostalno, odnosno bez pratnje svog muža Williama, Kate je išla u posetu vrtića u Lutonu.  Ovu posetu Kate je iskoristila da govori o obrazovanju i razvoju dece u ranom detinjstvu. Razgovor je vodila sa profesionalcima iz ove ustanove. Osim samog razgovora, Kate Middleton je iskoristila priliku i da se poigra sa decom, a jedna od simpatičnijih fotografija sa događaja pokazuje nam kako je čučnula pored malenog dečijeg stola.


Ono što je Kate izabrala za odevnu kombinaciju privuklo nam je pažnju. Nepogrešivi narandžasti komplet od kašmira istakao je njenu vitku figuru. Gornji deo ovog kompleta je rolka, a donji duga suknja koja ide do nožnih članaka.

Ova dva dela spojila je tamnim kaišem krokodilskog printa. Navikli smo da princeza Kate nosi, osim nežnih pastelnih i nude nijansi, i jarke boje, međutim, narandžasta boja svakako je osveženje. Ova boja je na neki način naizgled jednostavan komplet učinila toplim i neobičnim.

Ukombinovala je autfit sa smeđim čizmama i loknama što na čitav look stavilo posebnu tačku. Ova jarka boja joj dobro stoji, a detaljima je stvorila još topliji i šarmantniji efekat.

Na fotografijama snimljenim sa događaja, Kate se oduševljeno igrala sa decom, zajedno pravila maske od papira…

 

Izvor vesti: marieclaire.hu

Izvor slike: WPA Pool / Pool/Getty Images Entertainment