Predstavljamo Shiseido: Japansku hit kozmetiku!

18. maja 2023.

| Aleksandra Dudvarski
Predstavljamo inovativnu japansku kozmetiku

Shiseido je u japanski lider u lepoti već više od 150 godina, a nudi revolucionarne kozmetičke proizvode za negu kože, zaštitu od sunca kao i šminku.

Sa sedištem u Japanu, cilj ovog brenda je da se prevaziđu granice zarad inovacija u svetu lepote kroz stvaranje jedinstvenih proizvoda, isporučujući nove vrednosti i aktivno doprinoseći sreći kupaca širom sveta kroz lepotu.

Shiseido kozmetika

Shiseido parfem sa svrhom

U februaru 2023. Shiseido je lansirao novi miri u sklopu GINZA kolekcije, nakon originalnog Eau de Parfum iz 2021. i Ginza Murasaki izdanja iz 2022. Ginza Eau de Parfum Intense je inspirisan istoimenim okrugom u Tokiju.

Ono što karakteriše ovaj parfem jeste crvena boja (simbol strasti, energije i vatre) kako u samom pakovanju, tako i u svojoj kompoziciji. Parfem sadrži neodoljive note crne ribizle, ruže, pačulija i vanile.

Serum za oči

Ovaj serum za oči pomaže u poboljšanju izgleda područja oko očiju tako što se brani od svakodnevnih oštećenja uzrokovanih trenjem, kao što je trljanje očiju, i jačanjem područja oko očiju i vraćanjem čvrstoće. Koža ostaje glatka, blistava i čvrsta.

SHISEIDO je kombinovao ekstrakt voća jujube, takođe poznat kao crvena urma, sa derivatom aminokiselina kako bi optimizovao okruženje za rast trepavica i poboljšao njihovo stanje i izgled. Jednostavnim nanošenjem ULTIMUNE EyE Power Infusing Eye Concentrate na kapak (nema potrebe da se nanosi direktno na trepavice), formula poboljšava stanje trepavica i čini ih zdravijim tokom vremena.

Shieseido ruž za usne

Savršena fuzija umetnosti i nauke, ova ultra udobna formula bez težine obavija usne dugotrajnom bojom i hidratacijom sa satenskim završetkom.

Sadrži inovativnu Stretch-Flex tehnologiju koja deluje kao druga koža i stvara fleksibilan sloj boje koji obavija usne trajnom bojom i maksimalnom udobnošću. Ova hranljiva formula sadrži preko 68% sastojaka za negu kože, uključujući ulje benibana, koje neguje usne i ostavlja ih zaglađenim i hidratizovanim.

U 20 ultra bogatih nijansi, sa imenima inspirisanim tehnološkom dobom u kojoj živimo i SHISEIDO-ovom dugogodišnjom strašću za nauku i inovacije. Potpuna pokrivenost, satenska završna obrada. Dugotrajna boja. Celodnevna hidratacija.

 

 

Izvor slike: Promo