Da li hrana za ravan stomak zaista postoji?
Evo šta kažu nutricionisti!
22. april 2023.
| Aleksandra DudvarskiOtkrijmo kreolsku kulturu uz ovu pileću salatu sa začinskim biljem. Simboličan recept za gastronomiju ostrva, gde sunce preovladava i ustupa mesto egzotičnim ukusima. Bilje donosi malo svežine ovom toplom predjelu!
Sastojci:
1 pakovanje (oko 500 g) pilećih grudi (prethodno ispečenu)
1/2 veze mladog luka
1 limeta
1 veza peršuna
1 šala korijandera
4 kašike suncokretovog ili maslinovog ulja
3 kašike belog sirćeta
So u biber po ukusu
Način pripreme:
Savet plus:
U zavisnosti od sezone, u salatu možete dodati paradajz, patlidžan ili tikvice.
Aleksandra Dudvarski, s bogatim iskustvom koje obuhvata više decenija rada u novinarstvu, istaknula se kao ključna figura u Color Media International kompaniji. Kroz svoju impresivnu karijeru, Aleksandra je doprinosila širokom spektru publikacija, uključujući prestižne titule kao što su Marie Claire, Bravo, i Lepota&Zdravlje, pokazujući izuzetnu svestranost i stručnost u različitim žanrovima i temama. Kao urednik Marie Claire, ona je uspela da ovom magazinu udahne jedinstveni glas i perspektivu, čime je privukla široku čitateljsku publiku zainteresovanu za modu, kulturu i društvene teme.
Izvor vesti: maireclaire.fr
Izvor slike: rebeccafondren/iStock/Getty Images Plus via Getty Images
Evo šta kažu nutricionisti!
Svet vina prepun je tajni
Ili bar prvu nagradu po ukusu norveškog plivača...