1. Home
  2. /
  3. Lifestyle
  4. /
  5. Culture
  6. /
  7. Film o životu Amy...

Film o životu Amy Winehouse: Sličnost između Amy i glumice koja je igra je neverovatna

17. јануар 2023.

| Jovana Jevtić
Početkom godine, tačnije, trinaestog januara pojavila se jedna od prvih  informacija o biografskom filmu Amy Winehouse (Ejmi Vajnhaus).

Film o Amy Winehouse uskoro nam stiže u bioskope, a evo i šta smo saznali o ovom ostvarenju.

Početkom godine, tačnije, trinaestog januara pojavila se jedna od prvih  informacija o biografskom filmu Amy Winehouse (Ejmi Vajnhaus). Amy  je bila pevačica i tekstopisac, objavljivala je svoju muziku i osvajala srca širom planete. Njen život uvek je privlačio pažnju javnosti, a neki detalji isplivavali su bez njene kontrole. Priča o životu kontroverzne umetnice dobiće biografsku obradu. U pitanju je novi film koji će nositi naziv „Back to black “ po istoimenoj numeri.

Njen život će na filmskom platnu oživeti rediteljka Sam Taylor-Johnson (Sem Tajlor-Džonson) i scenarista Met Greenhalgh.

Film o životu Amy Winehouse

Back to black – naziv filma koji će publici približiti život Amy Winehous. Glavna glumica, koja će istovremeno imati zadatak da odglumi Amy je Marisa Abela.  

Marisa Abela

Nedavno se u medijima pojavila prva zvanična fotogradija filma, a objavila ju je niko drugi nego sama rediteljka Sam Taylor-Johnson. Film počinje da se snima 16. januara, a očekuje se da će ove godine naići na veliku gledanost.

U opisu rediteljka je dala tačan datum kada će početi snimanje.  Na slici se vidi mlada glumica Marisa Abela koja neodoljivo podseća na pevačicu preminulu u svojoj 27. godini.

Pevačica je tragično umrla od trovanja alkoholom 2011. godine nakon koncerta održanog u Beogradu. Verujemo da će film na pravi način prikazati Amy, a da će glumica biti na visini zadatka te da će osim fizičkog izgleda koji im je veoma sličan, na velikom platnu uspeti da nam približi kako je izgledao njen život.

 

Izvor vesti: marieclaire.hu

Izvor slike: Gareth Cattermole / Staff/ Getty Images Entertainment,Peter Macdiarmid / Staff/Getty Images Entertainment