Nedeljni horoskop od 29. maja do 4. juna: Lavovi na iskušenju, Ovnovi skoncentrisani na posao

28. maja 2023.

| Hana Dunđerov
Šta nam zvezde donose početkom juna?

 

Nedeljni horoskop od 29. maja do 4. juna

Ovan

U profesionalnim stvarima, nemojte žuriti sa zaključcima ako niste sigurni da ste već sve predvideli. Trenutni odnos snaga oko projekta ili ideje može vas uzbuditi. Da li želite da vaše inicijative budu uspešne? Zvezde vas podstiču na razmišljanje van okvira, hrabrost i inovativnost. Konjunkcija Meseca i Urana u vašem horoskopskom znaku predstavlja nova otkrića i priliku da ih pretočite u prava dostignuća.

Srećni dani: 29.05, 1.06

Bik

Cilj vam je da nekoga impresionirate. Ništa ozbiljno, ali njegovo mišljenje će vam odjednom postati važno. Bez obzira na razloge zašto to želite, stavite malo svoje prirodne topline i lakoće u jednačinu. Ne želite da se ponašate kao robot, mehanički iznoseći svoje stavove. Unesite malo strasti u svoje govore, kao i inovativne ideje – i lako ćete postići svoj cilj.

Srećni dani: 31.05, 3.06

 

Blizanci

Pričljivi Merkur u vašoj privatnoj zoni može da vas učini introvertnijim. Možda će vaše ponašanje privući ljude kojima je potrebno rame za plakanje. Pošto je Merkur sada takođe u uravnoteženom Biku, zračićete pravim vibracijama i dati korisne utešne savete kako biste pomogli drugima da se osećaju bolje. Ali šta je sa vama? Vreme je da se opustite i podmladite.

Srećni dani: 1.06, 3.06

Nedeljni horoskop: Rak

Nešto se neprijatno dešava, ali se nadate da će se sve rešiti samo od sebe? Trenutni raspored snaga kaže: vredi obratiti pažnju na ovo, inače će se problem dugo vući. Najgori scenario je ako odložite preduzimanje akcije na neodređeno vreme. Pripremite se da budete iznenađeni, jer ono čega se najviše plašite možda se neće dogoditi. Ali desiće se nešto dobro što uopšte ne očekujete. Fokusirajte se samo na pozitivno.

Srećni dani: 29.05, 30.05

Lav

Želja da podlegnete iskušenju sada može biti veoma jaka, pogotovo što će Mesec učiniti vašu izabranicu veoma privlačnom. Ako ste u potrazi za avanturom koja će vam pomoći da pobegnete od svakodnevice, budite pažljivi sa izborom partnera. Biće mnogo bolje ako se samo fokusirate na brigu o sebi ili se prepustite samo malom flertu, umesto da uradite nešto ludo zbog čega biste kasnije mogli zažaliti.

Srećni dani: 30.05, 2.06

Devica

Merkur u sektoru otkrića vašeg horoskopa probudiće vaše interesovanje za mesta koja su vas oduvek posebno privlačila. Ako ste sada spremni da odete na odmor, možda ćete biti privučeni mestom gde se malo šta promenilo i gde život ostaje uglavnom isti kao što je bio decenijama. Ako razmišljate o opuštajućem i osamljenom odmoru u udaljenom selu, možda bi konačno trebalo da odlučite.

Srećni dani: 2.06, 3.06

Vage

Poravnanje planeta ove nedelje upozorava: možda ćete morati da razgovarate o tajni koju dugo čuvate. I ovaj razgovor će biti izuzetno oslobađajući. Mesec u Strelcu vas ohrabruje da otvoreno kažete šta mislite i da ne brinete o tome kako izgledate i šta drugi misle. Ako ste obuzdavali bes ili druga negativna osećanja, vreme je da ih pustite. Razgovor od srca do srca će učiniti čuda.

Srećni dani: 3.06, 4.06

Škorpija

Možete biti previše nestrpljivi i nemirni u pokušaju da rešite goruće svakodnevne probleme. Zato bi možda trebalo malo da pomerite fokus na nešto neobičnije i zanimljivije. Mesec u vašoj šoping zoni sugeriše da ćete uživati u pregledavanju neobičnih proizvoda i upoređivanju cena, ali možete i impulsivno da trošite. Pa ipak, čak i ono što se kupi na brzinu biće korisno i isplativo.

Srećni dani: 31.05, 1.06

Strelac

Merkur u praktičnom Biku bi mogao da vam usmeri pažnju na svakodnevnije i dosadnije aktivnosti ove nedelje. Ako ste odlagali neke dosadne, ali neophodne poslove, sada je vreme da to uradite. Ne morate da radite sve odjednom, samo počnite i postepeno povećavajte tempo. Kada prođu trenutni problemi, možete da radite šta god želite.

Srećni dani: 3.06, 4.06

Jarac

Konjunkcija Meseca sa Uranom u vašem rekreativnom prostoru može vas učiniti nemirnim u potrazi za zabavom i uopšte nečim novim. Stoga, ako vas neko pozove na izložbu, koncert ili večeru, najverovatnije nećete odbiti. Čak i ako sumnjate, biće vas lako ubediti.

Srećni dani: 31.05, 2.06

Vodolija

Upoznavanje sa pravim ljudima ili poslovni sastanak u vašem domu može biti veoma zanimljiv događaj. Čak i ako tamo ima samo dvoje ili troje ljudi, imate priliku da naučite nešto što će vam okrenuti svet naglavačke. Ovaj dan može biti zaista prekretnica, otvoriće pred vama fascinantan put u budućnost. I iako se plašite da delujete prebrzo, nečije proročke reči mogu da vas navedu na ovaj korak upravo sada.

Srećni dani: 30.05, 2.06

Nedeljni horoskop: Riba

Prava poruka poslata svetu u pravo vreme može dovesti do toga da konačno budete primećeni. Ljudi će početi da obraćaju pažnju na ono što imate da kažete. Možda ćete biti šokirani koliko su se vaše primedbe brzo proširile na društvenim mrežama, među prijateljima ili kolegama. Razgovor sa nekim koga poznajete može imati isti efekat, jer vaše reči mogu izazvati nešto u drugoj osobi što će dovesti do pobedničke saradnje.

Srećni dani: 1.06, 2.06

Izvor slike: JohanJK/iStock/GettyImagesPlus