Nedeljni horoskop od 27. marta do 2. aprila: Trigon Marsa i Saturna donosi stabilnost u ljubavi

26. marta 2023.

| Aleksandra Dudvarski
Saznajte šta su nam zvezde pripremile za sedmicu pred nama.

Nedeljni horoskop od 27. marta do 2. aprila donosi nekoliko astroloških događaja koji će upotpuniti prvi prolećni mesec i aktivno započeti drugi.

Konjukcija Jupitera i Merkura 28. marta posebno će povoljno uticati na poslovanje, studiranje, kulturno bogaćenje i intelektualnu aktivnost. Organizacione veštine se unapređuju, sudski sporovi se uspešno rešavaju, a putovanja i službena putovanja postaju veoma korisna i efektivna. Na zdravstveno stanje većine ljudi tranzitna veza ovih planeta neće uticati, ali se poboljšava zdravlje hroničnih bolesnika, posebno onih koji boluju od respiratornih oboljenja. Dobar dan za brak, raspisivanje veridbi, potpisivanje dugoročnih ugovora, kao i za druženje u velikim kompanijama rodbine i prijatelja.

Trigon Marsa i Saturna poslednjih dana marta povećaće našu koncentraciju i pažnju, posebno na profesionalnom planu.

U sferi odnosa, ovaj tranzit će težiti ozbiljnosti, stabilnosti i solidnosti. Pouzdanost, poverenje, vernost i međusobna podrška će doći do izražaja. Možete praviti zajedničke planove za budućnost, jer su velike šanse da se ostvare u narednih šest meseci. Jarčevi, Vodolije i Vage osetiće povoljan uticaj tranzita, a prvi će uživati u ravnoteži materijalne stabilnosti i emocija, drugi – dostignućima, a treći – neuobičajenoj emocionalnoj stabilnosti za sebe.

Nedeljni horoskop od 27. marta do 2. aprila

Ovan (21. mart – 20. april)

Za Ovnove će nedelja biti puna situacija u kojima ćete morati da napravite izbor – od njih će mnogo zavisiti u budućnosti. I ovde će Ovnovi morati da primene svu logiku, zdrav razum i intuiciju u svom arsenalu kako bi posledice donetih odluka, izgovorenih reči i učinjenih dela bile što povoljnije. Finansijski sektor će vam pružiti priliku da povećate svoje prihode, a u vašem poslu će biti obećavajuće perspektive. Zanimljivi sastanci i komunikacija pratiće život Ovna tokom cele nedelje, a biće i prilike da zablistate na događaju demonstriranjem novih odevnih kombinacija . Zdravlje Ovnovi neće praviti probleme, jer će prijatna komunikacija biti najbolja prevencija bilo koje bolesti.

Bik (21. april – 20. maj)

Ovo je sjajno vreme za Bikove da preduzmu nešto za svoj posao. Moraćete da uložite mnogo truda da postignete ono što želite, ali rezultat će biti vredan toga. Stanje finansijskog sektora će takođe direktno zavisiti od uloženih napora, aktivnog rada. Romantične veze će zadovoljiti Bika iskrenošću, zrelošću i obostranim interesom. Uticaj muškarca na vezu će preovladati, a muška energija je ta koja će pokrenuti vezu napred. Dobro zdravlje će omogućiti Biku da lako izdrži bilo koju fizičku aktivnost, poseti fitnes klubove bez ograničenja i vodi aktivan životni stil tokom cele nedelje.

Nedeljni horoskop od 27. marta do 2. aprila –

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Za Blizance, nedelja će proći u neverovatnoj ravnoteži za ovaj vazdušni znak u skoro svim oblastima života. Profesionalna sfera će biti stabilna, Blizanci će moći da završe neke dugogodišnje složene projekte. Ponuda novog posla će, možda, pripasti Blizancima rođenim krajem maja. Finansijska strana života Blizanaca biće predvidljiva, svi prihodi će postati očekivani i planirani. Što se tiče odnosa, ovde će Blizanci održavati ravnomerno emocionalno raspoloženje, radije da „idu sa tokom“, bez forsiranja događaja. Blizanci koji nisu u vezi imaju šansu za romantičan susret krajem nedelje. Zdravlje Blizanaca će biti stalno dobro, hronične bolesti neće praviti probleme.

Rak (21. jun – 22. jul)

Rakovi će skoro cele nedelje biti zauzeti porodičnim poslovima, rešavanjem problema rođaka i dece ( pročitajte i: 4 tajne jakih porodičnih odnosa ). Mogu postojati situacije nejedinstva između članova porodice koje će Rakovi morati da prevaziđu da bi postigli zajedničke ciljeve. Pogoršanje odnosa sa roditeljima takođe nije isključeno, iako oni neće biti kritični. U profesionalnom polju, Rakovi mogu imati probleme povezane sa nepouzdanošću partnera ili zaposlenih. Finansijski sektor će zadovoljiti Rakove, omogućiće vam velike akvizicije. Zdravlje može podsetiti one Rakove koji imaju istoriju naslednih bolesti.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Lavov će imati prilično tešku nedelju, a poteškoće će biti povezane pre svega sa ranije nerešenim problemima. U profesionalnoj sferi, Lavovi planiraju promene povezane ili sa otpuštanjem ili prelaskom na novu poziciju koja vam neće baš prijati. Malo je verovatno da će povećanje odgovornosti biti finansijski nadoknađeno u odgovarajućem iznosu, primoravajući Lvova da razmišlja o promeni posla. Novčani računi takođe neće zadovoljiti Lavov, jer neće moći da ispune visoke zahteve. Što se tiče ličnih odnosa, ovde Lavovi, najverovatnije, neće doživeti najbolji period, koji karakterišu ne samo sukobi sa njihovom srodnom dušom, već i razočarenja u odnosima uopšte. Zdravlje može poremetiti do kraja nedelje sa simptomima groznice i visokom temperaturom. Lavovi će rado upoznati prijatelje i prisustvovati zabavnim događajima.

Nedeljni horoskop od 27. marta do 2. aprila –

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Device će skoro cele nedelje biti zauzete poboljšanjem svoje finansijske situacije, finansijskih problema i nabavki. Deo planova vezanih za profesionalne aktivnosti može propasti, izazivajući iritaciju kod Devs-a. Poneka sumnja u njihovu srodnu dušu može se pojaviti kod predstavnika ovog zemljanog znaka krajem nedelje. Globalno, ovo neće uticati na vezu, ali će vas naterati da više obraćate pažnju na izjave i postupke vašeg partnera . Uzrok zdravstvenih tegoba Device tokom nedelje može biti samo sedeći način života koji doprinosi stagnaciji u telu.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Vaga će imati prilično mirnu i čak inertnu nedelju. Vage će se čak malo uznemiriti što se ništa ne dešava. Posao i posao neće stvarati probleme, omogućavajući vam da stvari radite mirno. Novac će stizati u skladu sa unapred planiranim planovima, a putovanja i službena putovanja odvijaće se jasno po planu. Možda će najveća opasnost za Vagu biti povećan traumatizam donjih ekstremiteta, s tim u vezi, preporučuje se da budete posebno oprezni kada se bavite sportom i planinarenjem. Romantična sfera Vagama neće biti glavna, ali će predstavnici ovog vazdušnog znaka najverovatnije provesti vikend sa svojim srodnim dušama ili potencijalnim partnerima.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Povratak aktivnosti nakon izvesne izolacije čeka Škorpione. Moguće je da će neke tajne koje su ranije bile nedostupne biti otkrivene mnogim predstavnicima ovog znaka. Škorpije će više koristiti logiku i intelekt nego intuiciju, i, što je čudno, to će doneti dobre rezultate. U profesionalnoj sferi planirana je i aktivnost, moguće je promeniti posao na zanimljiviji i mobilniji. Finansijski sektor će zadovoljiti Škorpione neočekivanim prijatnim primanjima novca. Krajem nedelje nepovezane Škorpije očekuju nova romantična poznanstva, od kojih većina ima sve šanse da postanu dugoročna. Zdravlje može podsetiti one Škorpije koje imaju istoriju endokrinih problema.

Nedeljni horoskop od 27. marta do 2. aprila –

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Strelci će se uroniti u misticizam i ezoteriku, osećajući nalet entuzijazma od svega tajanstvenog. Neki Strelčevi će se zaneti psihoanalizom, počevši da proučavaju relevantnu literaturu ili posećuju psihologe. Jačanje intuicije pomoći će Strelcu da reši mnoge porodične i međuljudske probleme, pronađe pristup teškim ljudima da ostvare sopstvene ciljeve. Što se tiče romantične sfere, ovde će Strelac biti sklon atipičnim propustima, neizvesnosti i odlaganju važnih odluka. Finansijski sektor može pružiti šansu za poboljšanje, ali na načine koji nisu poželjni za reklamiranje. Zdravlje Strelca će biti stabilno, sa izuzetkom mogućih fluktuacija u hormonskom ciklusu.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Jarčevi nemaju drastične promene, većina glavnih oblasti života biće stabilna i predvidljiva. Samo romantična strana života može doneti mnogo prijatnih iznenađenja, živih emocija i akcija. Radna atmosfera će zadovoljiti Jarčeve, jer će se gotovo svi procesi odvijati prema prethodno zacrtanim planovima. Zdravlje će zadovoljiti, ali rođaci ili prijatelji će zahtevati brigu i pažnju zbog bolesti, a Jarčevi će morati da pokažu sve svoje najbolje kvalitete kako bi pomogli voljenima. Finansijska sfera Jarčeva ostaće nepromenjena, a prilika za povećanje prihoda pojaviće se u narednom periodu.

Nedeljni horoskop od 27. marta do 2. aprila –

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Za Vodoliju će sedmica doneti opoziciju i protivljenje, prevazilaženjem kojih će predstavnici ovog znaka povećati ne samo svoj profesionalni, već i duhovni nivo. Na profesionalnom planu Vodolije će imati uspešnu borbu protiv konkurenata i moguće povećanje. Materijalna strana života biće prilično prosperitetna, omogućavajući vam da požnjete prednosti prethodnih napora. Romantika i veze neće izazvati oduševljenje Vodolijama u narednom periodu, a preferencije u komunikaciji će imati prijatelji i istomišljenici. Meteoropate ovog znaka treba da budu pažljiviji na simptome u vidu glavobolje ili gubitka snage početkom nedelje, preduzimajući odgovarajuće mere.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Ribe će biti odnešene u svet fantazije skoro cele nedelje. Imajući poteškoća u uspostavljanju emocionalnog kontakta sa životom, Ribe će pokušati da se vrate u stvarnost na načine koji nisu baš ekološki prihvatljivi. U stanju da odolite iskušenjima Riba, na kraju nedelje očekuju prijatna iznenađenja vezana za nova romantična poznanstva. Profesionalna sfera će od Riba zahtevati velike napore vezane za odnose u timu zaposlenih, a finansijska sfera će zahtevati ozbiljne neplanirane troškove za rođake ili porodicu. Što se zdravlja tiče, Ribe treba da obrate pažnju na hormonalni ciklus i endokrini sistem.

Izvor slike: sasilsolutions/iStock/Getty Images Plus via Getty Images